Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandus99

    őstag

    Sziasztok!

    A kovetkezo problemam lenne. Adott egy majdnem 2 eves SX4. Mar régóta rendetlenkednek a kulcsok, azon bellul is az ajtonyito funkcio. Elosszor mikor jeleztem a szerviznel akkor kozoltek elemet kell cserelni. Hazamentem megmertem es mindkét elem tokeletes állapotban volt.
    Mikor legkozelebb eljutottam a szervizig ismet jeleztem nekik megint azzal hajtottak el hogy elemet kell cserelni, igaz ennel az alkalomnál ujraparositottak a kulcsot.

    Ezek utan csereltem elemet, de termeszetesen semmi nem valtozott,. Ugyanúgy megbízhatatlanul mukodott. volt hogy 2. 3. gomnyomasra nyitotta zarta az autót es volt hogy 12.re se. Lehetne mondani biztos ott valami zavarta a jelet, de sehol nem mukodott elsore ha a puszta kozepen megalltam ott se.
    Szoval most egy kis karosszerias javitas miatt amúgy is ismet szervizbe kerult az auto ismet jeleztem nekik a problémát, nomeg hogy jo lenne most mar valami papír is rola, hogy ez a problema, mert lassan kifutunk a garanciabol es nyoma meg mindig nincs neki.

    A lenyeg ismet hiv a munkafelvevo hogy a szerelo azt uzeni elemet kell benne cserelni. mondom neki ezt a kort mar eljatszottuk, mar csereltem benne elemet, sot egyszer mart probaltak ujraparositani is.
    Oke akkor meg nezik.
    A lenyeg delutan ismet hiv hogy az egyik kulcsot sikerult megcsinalni az jól mukodik elsore nyit zar ahogy kell, de a masik kulcsot nem tudjak mert tonkrement benne az elektronika, valoszinuleg leesett.
    Mondtam hogy biztos nem esett le es minket kulcs mukodott eddig igaz megbízhatatlanul. Direkt felváltva hasznaltam oket, mert elzo alkalommal meg azzal is akartak elhajtani, hogy biztos azert nem mukodik, mert ritkan hasznalom es ezert elfelejti.
    Kérdem mit lehet most tenni, valasz csak rendelni tudnak masikat, de az ugye nekem fizetos ez igy nem garancialis hiba.
    Hat morcos lettem de eselytelen hogy bebizonyítsam hiszem atadasnal nem ellenorizte senki le hogy mukodik e mindkét kulcs,.

    Elhoztam haza egyik kulcsot kezembe nyomta hogy ez jo ez mukodik, a masik nem nyitja az ajtot azt a kocsiba hagyta,
    Hazaérve szétszedtem mondom hatha csak lemerult mégiscsak. Megcserélem a ket elemet es kiderul ha elem baj. Megcserélem es lass csodat mindkét kulcsnal mukodik elsore az ajtonyito funkcio
    Viszont ami problema a hibásnak mondott kulcs eseteben nem erzekel az immo. csak villog a kis lakat jel a muszerfalon, miközben ezzel sosem volt problema, mindkét kulcs mindig mukodott, csakis az ajtonyito funkcióval voltak problemak.
    Persze papirt nem kaptam most sem errol a tortenetrol.
    Azt hiszem kell keresnem egy masik szervizt, pedig ez gyari hivatalos szerviz tudtommal az autót is itt vettem.
    Vagy lehet most ismet meg kellene probalni parositani a kulcsot az autóval? Lehet az segitene ?
    Ha jól tudom van koztetek szervizes ember, anno a szervizben is egy kis fecnirol nezegette az emberke mit hogy milyen sorrendbe kell nyomkodni a párosításhoz, ezt ha van leiras en is meg tudom tenni itthon.

    no picit bosegesre sikerult de remelem erthetoen sikerult leirnom.

    szerk: termeszetesen, ha kapok infót tokeletes nekem privátban is, nem szukseges nyilvanosan, ha ez problema.

    [ Szerkesztve ]

    Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Új hozzászólás Aktív témák