Új hozzászólás Aktív témák

  • Doze

    aktív tag

    Egyébként hogy fényezzem a suzukit, (már ha suzuki topic)... itt volt rokon és vezettem vagy 100km-t egy 2013-as Audi a 3-ast. Kemény 20.000 (azért nem kevés :U ) eurót kóstált kint németben és 7.000km volt benne, (most 30e volt benn, így még újnak mondható) ja és csak 1.2 Tsi.

    No sx4-hez képest: külső: vagány, az alufelnik rajta rohadt szépek.
    Belső: Szép, igényes... az sx4 ehhez képest fapad. Az ergonómia, a kormány/kapcsolók stb tényleg kényelmes autó. Hangszigetelés/futómű pazar, nem kemény mégis stabil+nagyon nagyon halk

    Az 1.2 tsi motor nekem bejött, 2500 fölé nem kell pörgetni, marha jó... (a tartósság kérdéses), DE ugyan annyit zabál mintha a sima szívót 4000-ig forgatnád, másrészt 4000-ig pörgetve már ugyan úgy megy. Nagy +1 a 6 gangos váltónak... autópályán kerek 140, 3000f/perc, Sx4 ugyan ez 4000f/perc

    Ami rohadt idegesítő főleg 20k eurós autóban: A fék!, nem tudod hol fog... hozzá lehet szokni, de olyan a fékpontja mint a takony, nem is tudom szívószálat használtak fékcső helyett? Kuplung: kilométeres útja van, és mikor csúsztatod akkor "nyíg", kérdeztem az illetékest: "ez ilyen"... és nem ez nem 600ezret futott tekertórás csoda. Másrészt tudod mit kapsz ennyi pénzér?: digit klíma+ülésfűtés+cd-s rádió+izzós nappali menetfény+tempomat... aztán kifújt.

    Uram bocsáss meg hogy ezt mondom: szép dolog egy a3 audi... de nem is valami "hodály" +100 liter kb a csomagtér, amúgy belseje akkor mint az Sx4-nek, de hogy ezért fizetni új korában 25.000 eurót (azaz 7,5 milliót), a 6 is sok. Én meg értem hogy audi, meg halk, meg szép a beltere, amúgy fapad, de vérpistikének érezheted magad benne, de ezért 2 suzuki árát fizetni? Igen-igen vicces dolog ez. Nem megy jobban/nem fogyaszt kevesebbet a kezelőszervek meg nem igazán vannak olykor a helyzet magaslatán+Tsi is műszakilag a zsákbamacska kategória.

    Ennyi pénz úgy ahogy van nem ér... ha audi akkor tényleg valami a4-a6 felszerelve (az gondolom jobban megéri ár/értékben)

Új hozzászólás Aktív témák