Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz meroly #17198 üzenetére
Igen szokott. Tesóm szerint is normális, mert neki is szisszent a honda és a mazda is.
Nem teljesen értem, de leginkább talán nem is a szisszenés volt a gond, hanem hogy leállítva is jött a csövön a nafta, erre mondták, hogy nem normális, csak a letekerés után megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
Azt tudja valaki, hogy mi okozhat nyomást a benzintankban és az injektorig vezető benzinrendszerben?
A múltkor a szerelőnél mikor lehúzták a benzincsövet a motortérben, a tank felül jövő vezetékből szabályosan folyt az üzemanyag és mikor letekertem a tanksapkát szisszent egyet és akkor elállt a benzin.Azt mondták ez nem normális, de aztán ennyibe is maradtunk. :IKöszi
-
mdk01
addikt
Milyen motorolajat tegyek egy 2001-es 1,3-as swiftbe amiben 120k km van és ebből 70k km-t ment városban?
Köszönöm
-
Kornel
veterán
senkinek nem kell swift2-höz H&R rúgó szett meg két első koni str.t gátló?
-
Mercutio_
félisten
válasz Motion_Blur #17189 üzenetére
0 fokig?
Mindenhol azt olvasom évek óta, hogy 6-7 fok alatt megváltozik a nyári gumi anyagának struktúrája/jellemzői, azért is kell cserélni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #17189 üzenetére
kérdés, hogy lesz-e idén tél
-
-
t1
veterán
-
pjen
félisten
Üdv.Ki mikorra tervezi feleannyi a téli gumit?Én ma délelőtt re tervezem,kinek mi a véleménye nem lesz még korai?Lesz egyáltalán tél?
-
roti86
őstag
válasz Mercutio_ #17174 üzenetére
Nem jobb, de 1. ez volt az osanba és gyorsan kellett mert kiégett a tompított 2. ahogy nézem a webshopokban az NBU-t kb. 5K körül van az ára, annyit meg nem érne meg nekem.
Valószínű a silverstar 2.0 is megváltás lesz a mostanihoz képest. Ma kiderül, ha sikerül kicserélni házilag
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Reaper #17165 üzenetére
Kösz a tippet, holnap benézek osanba, hátha emberi árban van
Mennyire macerás izzót cserélni a szedánban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Kornel #17168 üzenetére
Ebben az a jó, hogy az egybites, csak annyit jegyez meg a cikket olvasva, hogy "a suzuki sz*r"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kornel
veterán
-
meroly
veterán
Nagyságrendileg mennyi lehet egy sportülés 99-es swiftbe?
Teljesen szét van ülve a mostani, nagyon kényelmetlen és gondoltam ha már cserélem, akkor legyen a kagylóülés.Impossible is nothing
-
Motion_Blur
félisten
Én most ilyen izzót használok: Osram Nightbreaker Unlimited
Csak ajánlani tudom! Volt már sok izzó az autóban, Philips Nightguide, Megalight, egyéb +50%-os izzók, de eddig ez ver mindent.
Persze szívem szerint visszaraknám a xenont, annak nincs párja...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Reaper
őstag
válasz Mercutio_ #17163 üzenetére
Én a Nightbreakert használom, plusz megvolt a polír is de egy nagyon amatőr csinálta, néhol belekapott a géppel a lökösbe de sokat számít a gyári gyertyafényhez képest. Én anno a Dunakeszi Auchanben vettem
Mondjuk azt most nem tudom, hogy plusz vagy unlimitedem van, asszem unlimited, de holnap megnézem, lenn van a garázsban a doboza.
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
válasz a_tesz #17155 üzenetére
Köszönöm
99% hogy bosch, csak a link amit mutattam ott számkódja is van az injektoroknak.
-
Mercutio_
félisten
válasz a_tesz #17162 üzenetére
Swift szedánba is az való?
Osram nightbreaker plus még mindig ajánlott?
15 éves szedán lámpája már elég halovány, érdemes políroztatni, esetleg foncsor, vagy olcsóbb szerezni utángyártott új lámpatestet, esetleg elég a nightbreaker?
Hm, most nézem árgépen nincs plusz, csak ultra/racer és a sima nightbreaker
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
Sziasztok,
Valaki tudja kapásból milyen tompított izzó kell a 2003 "régi" Swiftbe? Könyvében nem találtam...
-
Anulu79
addikt
Erről valakinek vélemény a látottak alapján?
-
a_tesz
Korrektor
Ki kell venni a levegőszűrőt, és belenézni a szívócsonkba. Ha a légszűrő közepén átmenő csavar alatt egy hosszúkás fekete műanyaglap van, akkor Bosch, ha egy kerek műanyag és egy szövetszerű cső mögötte, akkor Denso.
[ Szerkesztve ]
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Doze
aktív tag
A gyertyát szedd ki, mert még akkor is nyomás alatt van a motor....
De most ezt így látatlanban nem lehet megmondani mi a baja, le kell robbantani a hengerfejet. Max ha olyan autószerelőt találsz fórumon aki világéletébe suzukit javított, na az megmondja neked mi a baj...