Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
van valakinek itt swift sportja?
-
Kornel
veterán
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #16297 üzenetére
szerintem kérj kölcsön egyet valamelyik fórumtárstól, sajnos én nem tudok adni, mert a régit eladtam, az azóta rendelt kapcsolóval is rendelkező példány meg gyári hibás, és nem működik.
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #16294 üzenetére
illetve előtte dugj rá egy obd2-es adaptert, hogy milyen hibakódot dob a gép.
-
neduddki
nagyúr
válasz Motion_Blur #16294 üzenetére
HI!
vedd le 5 percre az sarut es teztelj
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
2006-os Swift-el ma a következő történt:
Menet közben egyik pillanatról a másikra lesett 0km/h-ra a kilométeróra, nem mérte a pillanatnyi fogyasztást illetve nem számolja tovább a megtett km-eket sem. Az üzemanyag szintjelző ide-oda ugrál. Egyedül a fordulatszámmérő és a vízhőfokjelző működik.
És a szervó is teljesen elment.
WTF lehet?
Kb. még 5-6 km-t mentem így, remélem nem lett baja az autónak. Leállítás és újraindítás után nem szűnt meg a probléma.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pjen
félisten
Itt ahol én tankolok fél liter eltéréssel mindíg ugíanannyit tankolok a koppanásig.MOL,Lukoil Shell.36+/- 1-2 tized.
neduddki:Egyébként ha leszoknál erről a 3 éves stílusról és úgy írnál mint egy irástudó sokkal kevésbé értenénk félre.Rejtőnek jól állt ez abban a szöveg környezetben,de itt csak erölködés.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz batai15 #16283 üzenetére
HI!
ugyanaz a pisztojj, ugynazok feltetlekkel, min 6-8takonyolas /mod; minle uresebb tnak tele/, meg a hjomersegletre is figylni kellen mert annka akompenzacioja nncs meg /ijjenkeretek koztt, mod'; de az az ex-omh-s fonokokszertneis max szazadokba szolhat bele, amugy nem nagy kunszt kiszmaolni/
udv
neduddki
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
batai15
félisten
Akkor feladom ,tojok rá.
Csak érdekelt hogy mennyi lehet az átlag
.mondjuk 600km kellene legyen egy kis 1.3 8v nagyon nem?
Ha a mért érték valós akkor ha kb5.5 liter lehet szerintem az átlag.legalábbis sokak ezt mondják ha nem városba használja sokat az ember.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz batai15 #16283 üzenetére
A mért érték valós ha jól értem, csak abban térnekel a ppisztolyok, hogyhol eérzékelik telinek a tankot.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
batai15
félisten
Akkor mennyi az annyi?34 liter ment bele mikor meg tankoltam.
De amugy akkor 5 literrel számoljak nem?
Akkor mivel lehet pontos fogyasztási adatot számolni?[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
mond csak ezt magadtol talltad ki vagy segitettek???...:- (
nem a kiadott mennyoseg nem stimmel hanme a pisztojok erzekenyuseg enem egyforma jajjjjjjjjudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz batai15 #16275 üzenetére
HI!
Orcy-n ha a 6osra 7eseel tankoilok akkor siman megvan:- )))
udv
neduddki
p.s. bof
mod: Doze: nem emg sajn a kezd elfogyni a jurom meg amit 230on vettem:- (((
[ Szerkesztve ]
-
Doze
aktív tag
Hehe ... lassan lefogy a CHF az autóról... csak addig össze ne törjem
-
nagyúr
Üdv. Gyerekek nemrég láttam egy új Suzuki szgk-t,
de nem tudom mi a neve, a website-on sem látom. Hasonló, mint az új swift, de sedan.Suzuki Kizashi
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz Kornel #16271 üzenetére
A dízelek közül a C Vectra, Mazda 6 jönne csak képbe, mindkettőnek van baja bőven, szemben ugyanezen modellek benzinesével. Emellett nem szeretem a "traktor" hangot, maximum, ha valami SUV-ot, vagy Pickupot vennék Ez a 8 literes fogyasztás azért belefér szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
-
Matthisa
tag
Nah vki?Megoldás a #16259-ra?
-
Reaper
őstag
Na jólvan, én vállalom, fogyasztás huszárok: [link]
Sok autópálya tempó, klímával, és gyakori "intenzív gyorsítás". 1.3 8V Sedan. -
trassher
addikt
válasz kalozhun100 #16265 üzenetére
Ukrajnából. Teletank + 10 liter a megengedett, heti egy alkalommal.
Redmi Note 7
-
Tomics
addikt
válasz Kornel #16258 üzenetére
Enyém
[link]
Igaz én szeretem hajtani (persze csak ésszel)Lassan nekem is olajcsere illetve 15ks szervíz, nem tudom h rábízzam a szervízre vagy vigyek én olajat...
Amit lejjebb linkeltetek tuti eredeti?2 ezernél eneos 0w20-at kapott
Levego/pollenszurot csereltessek v felesleges?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
giigz
veterán
válasz Kornel #16253 üzenetére
Ha a szoban forgo 1.3 16V-d van, akkor igen
Egyebkent az elobb elragadott a hev, most jut eszembe h nem csak az a 70 Ft-os izzo volt, hanem az ablak bovden szakadt el egyszer, az 8k volt...
roti86: 1.3 16V fele varos fele orszagut? Nem szentiraskent irtam a 6 litert, csak pl. haveromnak a 2007-es 1.3 16V Swift 6-ot eszik vegysben, nekem meg 6-6,5-ot, es hasonlo korulmenyek kozott hasznaljuk, csak az ove 7 eves, az enyem meg 16...
-
giigz
veterán
válasz Kornel #16243 üzenetére
Azert az enyemben nem egy Lada motor van Igaz regi konstrukcio ez az 1.4 8V, de meg igy 230k km utan is finoman jar, a vegyes fogyi 6-6,5 liter, ami azert igencsak nem rossz egy 1.4-tol, ami 20+ eves konstrukcio... Persze rendesen karban van tartva, Mannfilter olajszuro, multkor Total, most Mobil olaj, es szerintem nem is fogom lejjebb adni...
Ja igen, hogy meg dicserjem egy kicsit a franciat, miota megvettem 1,5 ev es 15k km alatt egy 70 Ft-os izzo egett ki, semmi mas hibaja nem jott elo. Ja igen, meg egy kis dicseres, a fogyira visszaterve 10 evvel ujabb 1.3-as 16V-s Suzuki motor sem eszik kevesebbet, max. fel literrel, de vegyesben azzal is 6 liter koruli fogyikat olvasok. A franciak motorok szempontjabol azert topon voltak mindig is, na meg dizajn, kenyelem szempontjabol is, egyedul az elektronika es a valto nem ment nekik, mondjuk ezt en szerencsere kikerultem, mert az enyemben semmi bonyolult elektronika nincs, es a valto is egy hibatlan, igenytelen darab, igaz a mai valtokhoz kepest hosszu uton jar, de pontos.
Tudom, nem kellett volna megirni ezt a hsz-t
-
batai15
félisten
válasz kalozhun100 #16249 üzenetére
valahogy nekem is úgy volt szerintem.
maradt is a kannájába egyébként. -
Kornel
veterán
válasz kalozhun100 #16249 üzenetére
japán mociba japán olaj.
-
batai15
félisten
válasz kalozhun100 #16247 üzenetére
nekem is magnatec nem?
-
kalozhun100
őstag
Nekem most került bele friss Castrol olaj. 2001-es Suzuki Swift.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Kornel
veterán
válasz BrownB #16237 üzenetére
akik nem tudnak motort meg váltót gyártani, ott muszáj.
mondjuk váltót a magyar suzuki se tud, azaz inkább lengyelnek mondanám, mert ott készül.motorba tuti nem raknek ilyen sz*rokat, rakj bele eneos sustinat, ha nagyon penzt akarsz kolteni
nekem az megy most bele, mert valoszinu sok varosi uzem lesz mostanaban, ugyhogy megkapja a leheto legjobbat a moci most[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
BrownB
tag
Hello! Tudom, hogy a Xado EX120-ról vannak jó vélemények, viszont a tubusos 1stage gélt vagy a Maximum Transmissiont próbálta valaki?
[ Szerkesztve ]
-
lfabian
tag
-
pjen
félisten
válasz kalozhun100 #16221 üzenetére
Nem romlik el soha.
-
lfabian
tag
Sziasztok.Valaki megírná az ignis,gyári elsö hangszoro méretét.
fabi
-
batai15
félisten
Nekem elvileg ezek rendbe vannak . Futót se nagyon húzok vele.
A kuplung rugása a kuplungot tönkre teszi? 2. nagyon sokszor sikerül össze hoznom, többi fokozatba nem, de itt.. pedig lassan engedem rá meg gázt is tartom. -
Doze
aktív tag
Alapvetően, ha a motor mechanikája nincs szétkopva, olajszivattyú, vízszivattyú stb rendben van, hidegen nincs neki nyelezve nem fog szétperegni.
De azért azt tudni kell, nem a fordulat árt hanem a terhelés.... pl 1-2-3 folyamatos 100% terhelés mellett azért rövidül az élettartam. De ha autópályán pl pörgetem 4000-es fordulattal, állandó sebességen akkor le fog menni a térképről....
5 évvel ezelőttről: Videó
Már benne van 90e, nem igazán érzi[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz batai15 #16217 üzenetére
Meleg motornál, normális állapotú olajjal, csak rövid ideig, abszolút nem öli.
Én pl. úgy vagyok vele, hogy ilyen kis motoroknál huzamosabb ideig még a ~4000-es fordulat tökéletesen megfelelő, tehát több száz, hosszútávon több ezer km-t nyugodtan meg lehet tenni 4000-es fordulaton, megfelelő körülmények mellett, abszolút nem fog jobban kopni a motor. Viszont hasonló hosszú távot 5k+ fordulaton már nem tudom mennyire jó, nem nagyon kell erőltetni szerintem ilyen kis motorokkal, de a 4k még bőven belefér hosszútávra, és a "pillanatnyi" tovább pörgetés is.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
-
-
Mercutio_
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz Tomics #16207 üzenetére
Nem szedték ki. Gyárilag színezve van az üveg, nem fóliázva.
Nálam B oszloptól hátra tükörfólia van, A-B-n meg teljese víztiszta. Rendőr még soha nem vette észre Viszont a nap ellen véd engem is + a belteret is. Hiába tűz a nap, a fényét beengedi, de mégse éget.
csak ajánlani tudom: [link] shark rs kivételével bármelyik. illetve azt kell eldönteni hogy hátra sötétített, vagy tükrös kell. ezüst fényezéshez szerintem fekete fólia való
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
trassher
addikt
válasz Mercutio_ #16208 üzenetére
Frissen biztosítózott, huzatópados autót ki vett volna meg piaci áron? Senki. Mellesleg suzukitól hova kell jobb első autó? Mindig az volt bennem hogy ha becsúszok az árokba akkor 5000-ért kapok egy pár lökhárítót. 650-ért vették 2001-ben, 1 évet használták aztán jött hátulról a pajero. Jelenleg is adnának érte 300-at de nem lesz eladva sosem mert tudom hogy jó és nem kókányolt autó.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
Mercutio_
félisten
válasz trassher #16199 üzenetére
Nem volt, aki szóljon nekik, hogy 5 év alatt rengeteget veszít az értékéből, inkább adják el, tegyék bankba és majd ha kell olyat vesznek az árából ami neked tetszik?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tomics
addikt
válasz Motion_Blur #16206 üzenetére
Köszi!
Neked kiszedték az ablakokat? Az enyémen elvileg van gyári szinezett fólia, arra húzzák rá szerinted?
Amúgy aki teheti vegyen GS-t, mert így utólag jobban jártam volna, kicsit gyűjtögetnem kellett volna még.
A ködlámpa, nappali LED-es menetfény, a felnik, a gyári sötétítés, a tempomat, az ülésfűtés jó lett volna, így utólag beépítgetni ezeket meg macerás.[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
-
giigz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Új légpárásító 6hó jótállással!
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest