Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz galaxys80 #51426 üzenetére

    Miért hajtsam szét? Én nem 5 évre vettem autót, nem vagyok én német... :D Jó eséllyel megtartom még pár évig, de addig is szeretnék vigyázni rá, mert szerintem ez a lufi ki fog pukkani egyszer, ennek semmi teteje nincsen, hogy emberek évi 30-50ezer km-t csavarnak egy autóba és utána majdnem drágábban adják el, mint amennyiért vették...
    Novemberben engedték le az olajat belőle 11 hónap után, futott vagy 1800km-t az olaj benne. :DDD Én szeretem és nem igazán tudna most senki sem olyan ajánlatot letenni az asztalra hogy lecseréljem... :K Majd ha cserés lesz Ti tudjátok meg először.

    @Chereiose: Sokan eladják, pontosan ezért, minimálisat ráfizetnek és beüllnek egy újba. 2 évente lecserélik néhány százezer ráfizetéssel és sosem üllnek 2 évnél öregebb autóban, a szomszéd meg irigykedve nézhet a 15éves G Astra kormánya mögül, h "na, neki bejött az élet", közben egy lópikulát. De az is igaz hogy az új autónak megvan az az előnye, hogy csak tankolni kell, azon nem ég ki izzó, nem öregszik el a gumi, mindig indul, télen meleget, nyáron hideget fúj és csak olajat kell benne maximum cserélni. Így is lehet élni, de nekem nem ez a célom, sosem volt erre igényem. Ennyi pénzért cserélgethetném az A6-os Audi Avantokat is 1-2 évente akár, de semmi értelme.
    Nekem egy kényelmes és komfortos családtranszporter kellett, ami gombokból fenntartható, nem iszik sokat, tűri a ridegtartást, üzembiztos, nem "világít a parkolóban" és ha rálépek a gázra akkor szedi a kaucsukot, ha fékre akkor megáll. Nem volt a családnak nagy igénye (meg pénztárcája sem) amikor vettük, de szeretik... Azok a hibái amiket gyakran emlegetnek minket hidegen hagy, városi rohangálásra egy 4 tagú családnak blökivel, esetleg nyaralni elmenni, vagy meglátogatni a vidéki nagymamát szerintem bőven eleget tud. (Az elődje egy 18éves fapad corolla sedan volt, ahhoz képest a Suzuki űrhajó... :B )

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák