Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz TommyY2 #51397 üzenetére

    Nem lenne bajom a márkaszervizzel, mert korrektek, ezért sem szoktam fikázni őket, mert megtesznek mindent, de ez egy bizalmi kérdés, és én nem a szerelőben nem bízok, hanem a számla és elvégzett munka konzisztenciájában... (ez a vírushelyzet most egy jó ürügy nekik h miért nem engednek be) A feleségemet sem hagyom kettesben akárkivel, mert hát na - az asztalnak 4 lába is van, mégis fel tud borulni... - akkor majd pont az autómat fogom rájuk bízni, hogy "csináltok amit akartok, majd fizetem", lehet h nem vagyok egy autószerelő dzsíniusz, de azért madár sem... Majd pont benyalom h cserélték a fékfolyadékot rendesen ABS-t légtelenítve egy ca. 3000km-t futott autón... aha.

    Igen, az Ecstar jó bele (Super "kék"), csak 5L 12ezer jómagyar forint +posta belőle, literes nincsen, nekem meg kellene 5,5L...
    (Isten ments h erre vetemedjek) a Favorit G13-as lila Long Life (5év vagy százvalahányezer km ) 5kg (4680ml) erős 3400HUF most, akciósan olcsóbb... ebből veszek 20L-t a gyári 5L-es áráért, de egy Motul Inugel Optimal G12+ (-37°C, 5l) is 8-9k körül van. (Csak ezekből nem tudjuk melyik jó bele... :W )

    A DOT4+-t néztem én is, talán az kihúzna 4 évet... Ha nem cserélik ki, akkor előveszem az elveimet: az el nem végzett munka nemis lesz kifizetve. :D (amúgy is hiszek abban h amit én magam is meg tudok csinálni azt nem bízom másra... amikor a gyerekeim "készültek" sem hívtam ki egy pornószínészt... ;] )

    Én olyan autószerelőkkel foglalkozom csak akik azt csinálják amit kérek tőlük, nem többet és nem kevesebbet (persze ha látott valamit ami cserés akkor ne tartsa magában), cserébe tudják h ki lesznek fizetve, és nem fogok kiakadni ha azt mondják h 12k a rezsióradíjuk... de ezért el is várom h amit kérek az meg legyen csinálva.

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák