Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz 2ozzmexy #45217 üzenetére

    Nem biztos hogy olyan nagyot kapott az ajtó hogy cserélni kelljen. Nekem is csak annyi volt hogy egy platós kisteher a platú élével nekitolatott az autó oldalának és hopp máris az egyik ajtó cserés lett.
    2,3 milliós kárhoz mondjuk nem tudom mennyi mindent számoltak fel. Lehet tényleg valami brutál nagyot kapott és kb Tk lett az autó azon oldala. Azért enyni pénz már majdnem az újkori árának a fele.
    Asszony BMW szalonban dolgozott, ott is volt valami szerencsétlen aki telekről jövet lezúzta az X3-asa egyik oldalát (ajtók, küszöb) de ha jól rémlik még annál is megállt 1,3 M Ft-ból a javítás. Pedig hidd el a BMW-nél baromi vastagon fog a ceruza. :K
    Volt náluk egyszer egy 6-os amin motort kellett cserélni (szar a gyári konstrukció), 7,2 M Ft volt a kedvezményes végösszeg. :D

    Biztosítókat amúgy nem sajnálom, azért vannak hogy ha már fizetem őket akkor baj esetén térítsék a káromat. Az én esetemben mivel alig 1 éves autóról volt szó még értékvesztési kompenzációt is fizettek, igaz nem valami sokat.

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák