Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    válasz dethroner #45182 üzenetére

    A gumis topikban volt korábban linkelve egy ilyen teszt, keresd meg, ha érdekel.

    Nekem épp most 2 évesek a CC+-aim, habár km kevesebb van bennük (durván 15k), ezalatt a minta durván 1 mm-rel lett kevesebb, de érzésre nemigen veszítettek újkori teljesítményéből. Én a szárazon fékezést szeretem benne a legjobban, még az EBC Yellowstuff betétekkel is csak nagyon ritkán darál az ABS. Ugye ez eleve nyárias keverék, az előző két nyáron is simán verte mindenben a Hankook K435-öt. Tudom, eco gumi, de ez fut a másik autón, így párhuzamot is csak ezzel tudok vonni.
    Az elmúlt télen sem volt semmi para, egyedül a sónedves, fehér aszfalttal gyűlt meg időnként a bajom (kereszteződésbe beslisszanás helyett egy helyben kaparás vagy picike, de kontrollálható alkotmányozottság kanyarban), de azon bármelyik másik téli gumi is elvérzik ugyanúgy. Jeges-havas hegyekbe viszont nem járok, arról nem tudok nyilatkozni. Rendszerint csak Móváron belül mozgok, ritkán M1 és Győr.

    9,5/10 would buy again

    szerk.: Hű, de régen jártam erre, pár napig valamiért kiesett a pikszisből ez a topik. :D

    szerk. 2: (#45183) 2ozzmexy - és nem boyracer...
    Én sportos stílusban vezetek, és a CC+ elég jó partnernek bizonyul. Meg úgy a Michelineknek általánosságban merevebb az oldalfaluk, mint más gyártók termékeinek, így simán beveszem ezt a kanyart 40-nel, míg mások 20-30 között csak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák