Új hozzászólás Aktív témák

  • SirKero

    őstag

    válasz gombii #44469 üzenetére

    Na meg volt az egy éves szerviz ( SX4-Scross 1,4MT - 44 850 HUF ) és közben érdekes beszélgetést ( igen engedték,hogy ott legyek a kocsi mellett :P ) folytattam a szerelővel.
    Szerintem ezeket oktatják,hogy mit kell mondani ha a kuncsaft bármire panaszkodik.
    Megkérdezték van-e valami gond a kocsival. Mondom szerencsére komoly gondok nincsenek egy kivétellel csak pár zavaró apróság. Nyekereg a műszerfal , zörög a kalaptartó az ablak spricni kritikán aluli az ajtó beázott a hátsó ajtó távtartó csavarok kipotyogtak mert csak kézzel volta betekerve így hirtelen.
    Válasz. A kalaptartóval nem tudnak mit kezdeni a ablakmosó spricni így tökéletes a műszerfal nyekergést meg tuja nézni de nincs rá garancia hogy jó is lesz az ajtó beázásra pedig már elkezdték vissza hívni az autókat. Egyébként ennyi pénzért ez van ha nem tetszik vegyek drágább autót de azokkal is vannak ilyen jellegű hibák. Mondom Én még nem hallottam,hogy egy autót is vissza hívtak volna a beázás miatt. Erre Ő. Még nem értek el addig. Mondom a fórumon több ezer tulajdonos van de egyik sem említette,hogy vissza hívták volna. Erre ő ott csak idióták vannak ( a fórumon ) nem kell velük foglalkozni. Ezzel le is volt tudva a dolog.

    [ Szerkesztve ]

    Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

Új hozzászólás Aktív témák