Új hozzászólás Aktív témák
-
AmunRa
aktív tag
Alfa meg nem a megbízhatóságáról híres!
-
rATdrAgOn
senior tag
Mar megint ezek az eloiteletek....
... egy leharcolt GTV ugyanannyira megbizhatatlan mint egy leharcolt M3-as bombolo... tetszikerteni?!
[Szerkesztve]A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Szeke
senior tag
Az addig oké, hogy az ezres fapad wagonr 1848000 forint.
De a glx wagonr 2.499.000, ugyanannyi, mint a glx ignis!
A wagonr árát még csökkentetni kéne (szerintem fogják is), hogy el lehessen passzolni őket...A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira, mint a tolószék.
-
TitiRii
senior tag
jo hát
kinek a pap kinek a papné
részemröl Gilera rc600
ha meg lesz minimum 2 millám azonnal Alfa Romeo GTV 2.0 v6 turbo
megbizhatatlan?
csak anyira mint mindegyik másik auto ha nincsen karban tartva és ki van taposva a lelke
ez már réges rég nem ugy van mint 40 ével ezelöt
mindegyik kocsiban ugyan azok az elektronikai cumok vannak(bosh denson stb)
ha az egyikben szar akkor másikbnan is, vagy csak belenyult az ember egy hibásba, ez alapján egy egész márkát nem lehet álltalánosítani
amelyik kocsi meg nicns karban tartva, az szar, márkátol függetlenül.Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Nyuf
senior tag
Hát suzukiról nekem is meg van a véleményem.Akinek az tetszik az vegye azt.
Én csak leirok pár tapasztalatot.Nekünk kb 3 éve opel astra classicunk volt(sztem egy nagyon jó autó).Na most haveréknak swiftjük volt..Beültem náluk anyosülésre és komolyan féltem egyszerüen hiányzott az astránál megszokott vastag ajtók nagyobb ülés ,több anyag az autóban.A suzuki útfekvése sokkal rosszabb volt és fapadosabbnak hatott ,minden úthibára erösebben reagált.(kicsi kerék ,kisebb tengelytáv ,kevés vas)Arról nem is beszélve ,hogy hátul egy 180 centis ember nem igazán tud kényelmesen utazni.
Én a suzukit csak városi autónak tudnám ajánlani.
Bocsi de csak a hozzászolások felét tudtam elolvasni ,de aki azt irta ,hogy egy új suziki megbizhatóbb mint egy 3 éves volvo az aztán otthon van a témábanDebian amd64 sarge
-
dabadab
titán
''aki képes kiadni 2 millát egy autóra, annak valszeg nem okozna problémát a fentartása se, az általam emlitet(benzin zabálo koporsoknak)''
De. Nem mindenki engedheti meg maganak (a 10L feletti fogyasztas mellett), hogy egy hirtelen befigyelo 100-200k-s javitast megfinanszirozzon.
''akinek olcso közlekedés kell, az vesz egy pasa dizelt fél milla alatt, és havi 15e ft bol eljár vele 1000km eket''
Felmillaert total leszakadt kocsik vannak, amik barmikor lerobbanhatnak. (Uj auto is megallhat, de erre kisebb esely van, raadasul jar mellejuk Assistance is)
''ja jut eszembe: a ''koporsok'' szervize.. nekem lenne egy alfa gtvm. hozzá se nyulhatna más!''
Mert ugye az auto melle meg a megfelelo muszereket, szerszamokat, aknas garazst ajandekba adjak, ugye?
''uj kocsinál meg ne emlitcsem a köelező szervizt..''
Az elore kalkulalhato koltseg, es evente/ketevente 30-40 kHUF az nem az a hatalmas osszeg.
Mint emlitettem, volt egy '92-es Eclipse-em, most meg ket uj autonk van, szoval nem csak elmeleti szinten beszelekDRM is theft
-
kymco
veterán
Köszi.
Más, ma voltunk egy skoda kereskedőnél és egy 1.4-es (68 lovas), 45000 Km-rel Fabia combi klímával 1,8-1,9 milla, és mivel 2,5 éves van rá 6 éves lefutásu hitel.... (ez 400000+havi 29.000 Ft). Erősen gondolkodóba estem, hétfőn még visszamegyek alaposan megvizsgálni...www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
válasz
_Volkovy_ #297 üzenetére
Az összehasonlítás sántít....
Mi a jobb egy úszónadrág, vagy egy télikabát? Kb hasonlókon morfondírozol... A körülmények rendkivüli módon meghatározzák az értékrendet. Mindkettő fontos lehet, de teljesen más helyen és időben.
A családi autóban gondolkodók a csomagtartó méretben, a megbízhatóságban, a kiszámíthatóságban (olcsó szervíz), a gyerekzárban, 3 db 3 pontos hátsó biztonsági övben, kikapcsolható utasoldali légzsákban gondolkodnak általában (a környezetemben ez mindenesetre így van). Én elfogadom, hogy a te élethelyzeted más értékrendet diktál, de nem mindenki van hasonló helyzetben, mint te.www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Most megyek babaúszásra
, délután még benézek......
www.refujvaros.hu
-
-
csibor
őstag
Fiat albaába nem gondilkodsz 2milla csak nem tudom milyen felszereltséggel meg mekora thm adják.
-
badamoa
tag
Nekem Ignis 1.3-om van. Limitált modell - fekete. Mivel Swift-em volt nem lehet értelmesen- pénzkidobás nélkül másra váltani. Megvettem. Megszerettem. Lehet vele takarékosan jól haladni(7,5-8 liter/100km), ha nem hajtod 120-nál többel.) Full extrás 3 milláért.. Egyetlen bökkenő a merev hátsótengely, ami nagyon egyenetlen úton kellemetlenül ráz(hat). Persze ilyen úton nem is lehet száguldozni. Szerintem ennyi pénzért semmiféle új autót nem kapsz ilyen sok extrával. Én merem ajánlani. Akik meg nagyobbra-jobbra vágynak, azok nyissák ki a a bukszájulókat, mert szerintem lehet szorozni az árakat simán 1,5-2 vel... Valaki írta, hogy inkább 1-2 éves használt. Szerintem egészségére... Ő tudja.. Még egy jó tanács. Henry Ford mondotta: Legjobb autó az Új autó. Ez meg még szimpatikus is... Egyébként a részletfizetéssel sincs baj. Nézzetek máshol szét. A Suzuki meg állami segítséggel tud megfizethetően autóhoz juttatni.
Nincs más hátra - mint előre
-
dabadab
titán
A ''full extras'' annyira jelentes nelkul valo... mi van benne? Haromzonas digitklima? Elektromos, hutott-futott borules beepitett masszazzsal? DVD nav, fejtamlakba epitett TFT-kkel + jatekkonzollal? Allithato magassagu, aktiv futomu? Tempomat? Fodulatszammero? Kalaptarto? Utasoldali piperetukor?
Egyebkent meg talan egyertelmu, hogy a topiknyito nem az S Klassehoz akarja hasonlitani az Ignist, hanem a hasonlo aru autokhoz, es abban a kategoriaban szerintem mar nem ilyen egyertelmu a Suzuki olcsosaga.DRM is theft
-
Bikeman
aktív tag
Ma volt a Totalcarban az Albea. Valami 515 literes a csomagtere, a motor 1.2-es 76 lovas, hátul is tágas, azt mondták csak, hogy a futómű nem valami bajnok, kormányozgatták kb. 60-nál jobbra-balra és dü(ű?)löngélt rendesen, de amúgy jó kis gép, a minősége van ahol nem túl jó, ezeket is török barátainknál rakják össze, mint a Tháliákat.
-
badamoa
tag
Mint minden más esetnem, a full extra jelentése az - Hogy minden felszerelés benne van, ami az adott autóba gyárilag beszerelhető (www.suzuki.hu lapon megtalálható a felszerelési lista) Egyébként mi a drága s olcsó az személyfüggő. Szerintem ha már klímát kér bele valaki alapból 2,8 milla. A többi ,meg aprópénz ha a fizetendő részletek külömbségét is kiszámolod. Egyébként meg divat szidni ezt-azt. Nekem van VW-is. Nyilván az más is, jobb is de szerintem nem rossz autó az Ignis sem, a maga kategóriájában. Nem bántam meg hogy megvettem. Ez a fontos. Aki itten mond mindenfélét, kiváncsi vagyok rá - kinek mi van? Mert minden dolog személyhez kötődik. Akinek sok pénze van, nyilván többet engedhet meg magának. Olvassátok el, nézzétek meg a totalcar.hu tesztet. Tanulságos - vidio is van hozzá (nem friss teszt! régebbi)
Nincs más hátra - mint előre
-
rATdrAgOn
senior tag
En csak szimplan nem szeretem az elerheto aru uj Suzukikat.
Amugy egy 15 eves fosszilis szar citroenem van, de nem is kell mas... illetve kellene, de perpill nem tellik ra (az sem uj lenne, bar a rancfellvart C5 nagyon elgondolkodtato - csak nekem sok). Egy biztos, mar leirtam korabban is - ha lenne 2 millam kapeban tuti zicher, hogy nem uj suzukit vennek. ;)A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
sysyphus #331 üzenetére
Albeatol en idegrohamot kaptam. Szerintem egy eletveszelyes hulladek, de biztos van akinek bejon.
Van meg par ilyen versenyzo: pl. WV Polo, Pug206, Skoda Fabia, es - igen - a regi Stift. ;)A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Bikeman
aktív tag
válasz
sysyphus #331 üzenetére
Ja, csak a hepe-hupás utakat hogy bírja? Ami szintén fontos a topiknyitónak, az a kis terpezési hajlam, ahogy a németek mondanák: Bodenfreiheit
szerk: Így szemre a Ignis van a legmagasabban a földtől a ''versenyzők'' közül (lásd előző hsz.), ami földúton jó, viszont lehet, hog a stabilitását csökkenti pályán..
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Wagyonor is birta, meg az Ignic is birja - mas kerdes, hogy hogyan. ;)
Kirazza a lelkedet is. ;)
En foleg pesten hasznalom a kis hajomat. Tokolin vegiggurulva is csak az zavar, hogy zorognek a jo kis francia muanyagok, meg remeg a kezemben a kormany (nem szervos, mert fullfapad).
Kemeny terepen pedig szemelyautok kozott nincs parja a hajomnak... ha kell, akkor ~20 centis hasmagassagot lehet vele prezentalni - persze ilyenkor gyokkettovel kell gurulni, mert nincs rugozas.
(Hidropneumatikus, fuggetlen kerekenkenti felfuggesztes elonyei ugye)
Rumkola: nyaron nekem is ennyi az atlagfogyim - varosban... egy 1.4-es karburatoros motorral. Autopalyan meg 6 liter stabilan ha 120-130-at tudok tartani. ;)
Varosban ugy 7-8 liter korul... teli uzemben ehhez hozza kell adni +1-2 litert (kezi szivato rulez).
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
rumkola
veterán
Bővebben: link
Valahogy nagyon nem egy kategória. És ez valószínűleg 5 lityi alatt van.. -
rATdrAgOn
senior tag
De ez egy Honda!
Ha nem repazza neki az ember, akkor talan tenyleg megvan az 5 lityi... de egy Honda viszont arra van - a legtobb ember szerint - hogy kinyomjak a szemit.
Szerintem Volkovy mester ezzel akar 20 literes atlagfogyit is tudna prezentalni stabilan.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
dove
csendes tag
csak a VW Touareget tudom hepe-hupán elképzelni...
-
rATdrAgOn
senior tag
Fenet nem.
Csak ovatosan es lassan kell haladni
Nem ettol mennek szet a golyalabak.
(Nalam inkabb azert, mert lefutottak mar boven az idejuket - elmeletileg 100-110e km-t birnak, enyimben van ~150e, meg bonuszkent pesten hasznalom).
Albeaval nekem a kovetkezo tapasztalataim voltak - de tuti biztos, hogy egyedi eset volt, de mindenesetre ezert nem lesz soha kompjuterek altal vezerelt kocsim.
Szoval, futomu az jonak mondhato, teny, hogy eleg billegoske nagy sebessegnel, de varosi hasznalatra mondhatni pont jo, autopalyan meg ha betartod a szabalyokat fel sem tunik, hogy billeg.
En 1.6-ossal szerelt Albeat nyuztam 3-4 honapig, nos, ami viszont a parajelenseg volt, az _CSAK_ elozeskor jott elo. Szoval, fosszilis szar citronal megszokott modon, lenduletbol elozes, de hat van benne fini kis porgos olasz motorka, sz'al erkezek, szembol senki, vissza egyet, padlo, erre komputer ugy dont, hogy a motor most nem jo es leallitja a motort. Fasza. (Kiprobaltam ures uton ez utan a majdnem meghaltunk mutatvany utan, stabilan produkalta a gep, akar 2-esben valo gyokketozes, vissza 1 padlogaz hatasara is - szerviz szerint semmi baja).
Amugy nem rossz kocsi, csak ne akarjal elozni vele.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest