Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
sysyphus #331 üzenetére
Albeatol en idegrohamot kaptam. Szerintem egy eletveszelyes hulladek, de biztos van akinek bejon.
Van meg par ilyen versenyzo: pl. WV Polo, Pug206, Skoda Fabia, es - igen - a regi Stift. ;)A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Bikeman
aktív tag
válasz
sysyphus #331 üzenetére
Ja, csak a hepe-hupás utakat hogy bírja? Ami szintén fontos a topiknyitónak, az a kis terpezési hajlam, ahogy a németek mondanák: Bodenfreiheit
szerk: Így szemre a Ignis van a legmagasabban a földtől a ''versenyzők'' közül (lásd előző hsz.), ami földúton jó, viszont lehet, hog a stabilitását csökkenti pályán..
[Szerkesztve] -
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
sysyphus #350 üzenetére
Volt rajta, nem oldotta meg.
Atyam jarganyaban is ketszer frissitettek szoftvert, aztan komputercsere + injektorcsere lett a vege - azota jo. Ez is citroen, egy C3-as. En mondjuk nem ajanlottam az oregemnek a vasat, mert nem tul sok jot hallottam rola. Neki ez kellet. Istenem.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
dove
csendes tag
válasz
sysyphus #346 üzenetére
nos ezzel így nem értek egyet. megelőzendő a tapasztalatmentes vitákat, elmentem egy próbavezetésre, szerencsére haver az egyik eladó, és kivittük a százalékokra. csak pozitívumokkal szolgálhatok, szerintem nagyon jó vezetni és jó terepen is. a terepjáró szót pedig nem szeretem, bár káromkodni nem lehet angolul választékosan, de erre csak kitaláltak egy jó szót: SUV vagyis sport utility vehicle
vagyis ugyanúgy mehetsz vele autópályán mint homokdűnéken és dombokon
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dove
csendes tag
válasz
sysyphus #360 üzenetére
hepék és hupák a nyitó hozzászólásban? mi ez ha nem tuareg?
na jó akkor tudom ajánlani a Polonak az SUV változatát, csak egy picit furcsa színe van, nekem bejön, csak azért írom, mert a magyarok színízlése (tisztelet a kivételnek) nem terjed a tovább a fekete szereteténél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó sosem használt törölközőszárítós radiátor 100x60 (elektromos, íves) fűtőpatronnal (Volux 600W)
- Noblechairs székek . Bontatlan . 24 hónap garancia .Kamatmentés részletfizetés. Áfás számla .
- Klímát keres olcsón fűtésre hosszú garanciával?
- Eladó ÚJ Xiaomi robotporszívó
- BMW LED beltér világítás szett (E46, E90, E39, E60, F10)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest