Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesy

    őstag

    válasz Grass #12666 üzenetére

    Óratekerés :D Szánalmas ez az ország, hogy az óratekerést elítélik, de 149.000km-el akarnak az emberek 10-13+ éves autókat venni :W Elhanyagolható az a réteg akik csak ilyen keveset használják az autót.

    Egyik kedves barátom vett pár hónapja egy Peugeot 7 személyes egyterűt, talán 7-8 éves az autó. Ültem benne, minden randben van, pici kopások a kárpitokon itt-ott, belefér, én is megvettem volna. 130.000km-el vette, tisztában volt vele, hogy egy ekkora dízel autóban több van ennél. Annyi hozzátartozik a dologhoz, hogy egy vadásztársaságé volt, akik 1-2 HAVONTA vitték márkaszervizbe, karbantartani, mert ezt valamelyik boss használta. Az autón látszik is a törődés, mert ahogy mondta megjárták vele 2 hete Horvátországot a családdal és nem érezni a motoron, hogy széthajtott.
    Az autó kereskedőtől származik, visszakövette a barátom az autó szerviztörténetét utólag (felkereste az előző tulajt) és kiderült, hogy kb. 600.000km(!) van a motorban. Tehát a kereskedő ránézett az autóra és az állapotához állította a km számlálót. U mad?

    [ Szerkesztve ]

    www.vakbelmutet.hu

Új hozzászólás Aktív témák