Új hozzászólás Aktív témák

  • hentes555

    senior tag

    Sziasztok!

    Van egy 2003-as 1.0-ás Swift, ami sajnálatos körülmények közt hozzám került. A jövőben elég gyakran lesz használva, szeretném kicsit rendbe tetetni, három kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.

    1. Nagyon eszi az olajat, múltkor 3/4-ig töltöttem, most megnéztem 1500 km után, a nívópálca alján épphogy volt valamennyi, szaladtam is az unixba... Általában hetente egy 80 km-es oda-vissza távot teszek meg, ennek felét pályán, nem tudom számít-e ez valamit. A blokkon nem látok folyást, hűtővíz nem fogy és nem is "koszos". Hogyan lehetne kideríteni, hogy mi a gond?

    2. Szeretném a fékeket lecseréltetni körben minden betétet, tárcsát, mert a fékhatást nem érzem megfelelőnek, hiába taposom a pedált, nem akar úgy lassulni, ahogy én szeretném. Érdemesebb venni drágább cuccokat, pl. Brembo, Ferodo, Textart, stb. vagy csak a nevet fizetem meg? Illetve mi az, ami normális minőségű, de nem a legdrágább kategória? Fékolajat is szeretném lecseréltetni, mert azt hiszem mióta kijött a gyárból azzal megy, így 18 év után is. Láttam pl. egy ilyen szettet, erről vélemény?

    3. Ötödik fokozatban van egy hülye "visító"/magasabb frekvenciájú hangja, ez honnan eredhet és mennyire lehet szopás a javítása?

    [ Szerkesztve ]

    "Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

Új hozzászólás Aktív témák