Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Zolás #46942 üzenetére

    Azok még beázósak ha jól tudom... (vezetőoldali ajtó)
    Amúgy szerintem azon nincsen ami elhaljon... jah TPMS-es az autó, szóval készülj fel rá h a gumik gatyák és 4 évesek, akkor TPMS szelepet is kell cserélni vele részben gazdasági részben pech elkerülési okokból. Pótkereket nézd meg, van e egyáltalán, a defektjavító folyadék szavatossága viszont tuti lejárt már. Járt hozzá conti szivargyújtós kompresszor, bár állítólag szereti leégetni a szivargyújtó kábelezését... (csomagtartóban is szivargyújtó! felszereltségfüggő)

    Szokott olyan hiba előjönni, hogy 4000 körül megtorpan, attól nem kell megijjedni, az E10-es okozza, kell neki két tele tank prémium nyál vmi E5 és minden fasza lesz megint.

    Színt nem írtál, de a piros szeret fakulni.

    Ezen kívül MINDENT IS PRÓBÁLJ KI, tehát távolságtartó tempomat, ülésfűtés, automata fényszóró, esőszenzor, USB aljzat, ablakok és mérd körbe, egy ilyen autónál még komolyan lehet alkudozni ha nem sérülésmentes... és le is érdemes kérdezni h volt e vmi utcai harc...(koccanás nem izgi, ne legyen tetőretéve, vagy ne vigye el az elejét/hátulját a 6:20-as gyors, vagy ne legyen felkenve egy oszlopra oldalról, tipik "benéztem a jobbkezest"... ;] )

    Próbáld ki és majd írd le mit tapasztaltál, hátha a felét meg tudjuk magyarázni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák