Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz ncc1701 #46602 üzenetére

    Nos, tudod hogy utálok politizálni, de kikívánkozik belőlem mint a kommersz szilva:
    Ha a mélyen tisztelt pártunk és kormányunk nem csak a nagycsaládosok hátsóját nyalná öles csapásokkal konstans, hanem esetleg a kétgyerekeseknek legalább segítenének autóhoz jutni, főleg ott ahol a tömegközlekedés csak vmi sznob dolognak tűnik, talán a Vitara 5M-s alapára sem ba***á földhöz a kedves átlagmagyart... vagy egy Swift... főleg olyan településeken ahol amúgy iskola/óvoda sincsen a kevés gyerek miatt és napi 40km-t kell furikázni a kölkökkel, mert financiális okok miatt bezárták azt is ami volt.
    Befejeztem, elhatárolódom önmagamtól... (ne vegye senki sem magára, nem bántó szándék vezérelt, inkább "szemfelnyitás")

    Igen, 10M egy Suzukiért erős, bár nézőpont kérdése, máig hallgatom hogy milyen ökör vagyok hogy 5M-t adtam egy Suzukiért, vagy a barátom akinek az 1,6 GLX Vitarája majdnem 8M-ra rúgott a végére... mert annyiért van "rendes" autó is. Kitalálod mi szokott lenni a példa? ;)
    Na azok a "rendes autók" szoktak a példái lenni annak hogy az olcsó autó hogyan lesz a végén drága...

    Amikor vettem körbenéztem, és igen, más gyártók plusz félköbmétert habosított műanyagért milliókkal többet kérnek, jah és el ne higyjétek a neten olvasott zöldségeket, az új autó árából a konkurenciánál (Ford, Opel, Dacia, Toyota) sem lehet alkudni a kiírt árból, engednek valamennyit, de milliókról ne is álmodjatok, bele lehet alkudni egy télikerékszettet ha ügyes vagy, vagy csomagtérrendezőt, esetleg más apróságot.
    A legkedvesebb mondatot elmondom (Ford értékesítő, megérezte a cigiszagot rajtam):
    Uram, amikor a dohányboltban a cigit veszi, ott is megkérdezi hogy nem lehetne olcsóbb?

    Volt aki közölte hogy akkor arra van az ajtó és vegyem ott ahol annyiért odaadják... (5,4 helyett 5,2-t szerettem volna fizetni egy elfekvő Kugáért)

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák