Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz gyenesmartin #42520 üzenetére

    A kavicsok ellen nem tudsz védekezni, ahhoz, hogy ne történjen hasonló eset, tiszta utakra van szükség, a takarítás mellett fontos, hogy az autósok is rendszeresen ellenőrizzék a kerekeket és az esetleges kavicsokat kivegyék a lamellák közül, 10-ből 7 autós nem foglalkozik ezzel, én rendszeresen kiveszem a kavicsokat. Az ellen meg nem tudsz mit tenni ha menet közben az autónak "csapódik" egy-egy kavics, engem is zavar ha hallok valamit a szélvédőn vagy épp a karosszérián, ilyenkor megnézem, ha megtalálom és tudom javítani akkor megteszem.
    Ha megfelelő színt szeretnél venni az autóhoz akkor érdemes kód szerint kikevertetni, nem elég csak a kód, kimennek az autóhoz és hozzá is nézik, mert többféle változat létezik, a kódok egyeznek de pl. Suzuki esetében a három helyen gyártott autó azonos színkóddal rendelkező változata árnyalatban eltér.
    Egyébként pl. a Vitara fényezése jobb, mint pl. az Astrámé volt, azon minden apró porszem is sérülést okozott. A Swift Japánba készül igy elképzelhető, hogy nem olyan kemény a fényezése és eltér az ithhoni fényezéstől még árnyalatban is.

    Egyébként enyém is piros (és fekete) de biztos vagyok benne, hogy a két szín eltér. Javítani meg nem úgy kell, hogy nekiesel az ecsettel, ki kell tisztítani majd egy fogpiszkáló segítségével szépen kitölteni a sérülést, várni kell míg megszárad majd polírozni kell, hogy ne legyen annyira feltűnő.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák