Új hozzászólás Aktív témák

  • Doze

    aktív tag

    válasz roberto211 #18605 üzenetére

    Igazából most nem kell "unalmas" autó, nem kell melóba sem járni vele, a fogyasztásuk meg normál közlekedéssel úgy is megáll 7-8 literből

    De egyenlőre még nézelődök, mert van jó pár lehetőség: pl ott a clio is... (bár valami azt súgja, az igen drága lenne :) )

    Bejáratott típus kell, amihez van sok minden, akár új, akár bontott. Másrészt a szerelés sem elhanyagolható, swift, de akár a honda is.. ok hogy a motor nem "tömeg" példány, de a többi alkatrész az kismillió típusban megtalálható.

    Amire igazán fenném a fogam az egy Integra lenne, de hát basszus, az az autó amire a világ minden pénze se elég... drága megvenni, drága minden hozzá (ha van egyáltalán)

    A külső: nos ez nálam másodlagos. Persze ne legyen nagyon szétcseszve, de nekem a "gyári" kinézet elég. Még a felnikért sem vagyok meghalva, a műszaki beltartalom amiért "izgulni" tudok, és hát egy honda civic vti, motororja, nos az az. Szívó, magas fordulat, (mondjuk nekem jobban tetszik az amit linkeltem mint 7 gen, nekem az igen űrhajós), a swift? nos az olyan amilyen kívülről... báár a belseje nem ugyan az: Gti kormány+ülés.. ráadásul a toronymerevítő elől+hátul tárcsafék (az első 30 milivel nagyobb átmérőre), + a hátsó felfüggesztésben van stabilizátor, ami csak a GTi meg az 1.6 swift tulajdonsága. (apropó 1.6 swift azt is nézegetem)

    Majd úgy is írogatok, még ide, kiderül hogy mi-hogy, de ha nem kell akkor én sem akarok szerelni, de gyanítom ebben a kategóriában nem úszom meg.

Új hozzászólás Aktív témák