- FIFA 22
- Battlefield 2042
- [Re:] Mozgásban a Zenless Zone Zero, a Genshin Impact készítőinek új játéka
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox One
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakál
tag
Én sem akarom fikázni, de az előbb belinkelt kis Mitsuhoz nem ér fel...
Arról nem is beszélve, hogy a kifutó tipus Ford Focust 1.4-es motorral már 2,7-ért lehet kapni - ami még mindig korszerűbb, biztonságosabb, nagyobb, kényelmesebb és - megkockáztatom - szebb.A szépség az eszed rovására megy
-
sakál
tag
Természetesen izlések és..Szerintem nincs vele gond. Bővebben: link
Amúgy ha az utcádban már húsz Swiftet fogsz látni, már az se lesz olyan szép.A szépség az eszed rovására megy
-
-
divot
veterán
-
a_tesz
Korrektor
csak a tényszerűség kedvéért:
a Mitsubishi Colt egy rakás haddnemondjammi. anyagválasztásában a még úgy lehurrogott Suzuki Ignist sem éri fel, egy Chevrolet Kalos fényévekkel jobb nála, pedig az se egy nagy valami... helykínálatban talán igen. a nagyon biztonságos kis háromszögablak elöl is jól kitalált ötlet,csak éppen nagyon sokat takar. ráadásul utazási komfortban is a Swiftünkkel vetekedett... garancia?a suzuki név már önmagában garancia, és nem feltétlenül a baleseti halálozásra kell gondolni... míg ha jól tudom, a Mitsunál az elmúlt tíz(?) évben nem kevés elhallgatott probléma volt. ők voltak ugyanis az egyetlen autógyár, aki nem rendezett visszahívási akciót, de nem azért, mert semmi gond nem volt a kocsikkal, hanem aza múgyis zuhanó presztízsüket nem akarták még lejjebb nyomni. amikor ez kiderült, hullottak a fejek rendesen...
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
sakál
tag
Na akkor az utólsó ''erölködésem'':
A Renault Megane 1,4 Berline (98Le) Listaára: 3,410.000Ft. (A 80 lovas még olcsóbb) Most minden Megane árából 550E FT-ot elengednek...Tudod mi a külömbség a két autó között...?
Bocsánat, tényleg nem kötekszem, csak én Swiftért nem adnék 3M -t.
[Szerkesztve]A szépség az eszed rovására megy
-
Calogero
addikt
Azt hiszem megtalaltam az igazit Bővebben: link
-
Calogero
addikt
válasz
Calogero #1316 üzenetére
Nha beszeltem egy autoszerelo haverral az auto ugyeben, azt mondta nem fogom megbani foleg ha meg alkudni is tudok az arabol. Sot beszeltem egy PH-s emberrel is (Vukocska aki turbo motorrossa alakitotta a Ladajat) azt mondta eljon velem es megnezi, de latatlanba is aztmondja hogy nem rossz vetel Azt mondta ha nem olt volna a 2105-osebe tobb 100 ezreket akkor cserelne egy ilyenre.
Igaz hogy nem szep auto tehat csajozni villogni mutogatni nem valo, de csaladi autonak boven megteszi, mert nagy csomagter tagas belso, olcso fentartas
Igy elsore 90% hogy megveszem a maradek 10% kiprobalas utan dol el.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
ma láttam egy rakat új swiftet traileren mindenféle színben, nálam a fekete és a pezsgőarany a befutó
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gabe_
őstag
Nem tudom egy új Sevrolé Lacetti -ért mit kérnek... külsőre tetszik az autó...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
csimpi
csendes tag
válasz
Integra #1321 üzenetére
ha pezsgőarany alatt gránát narancsot értesz, akkor ok..
szerintem a legjobb vétel (amit ki tudnék fizetni) az a glx....esetleg cd, vagy klima...
a glx az sokkal sokkal jobb mint amennyivel drágább mint a gc...
szerintem..Több, mint 25 éve vagyok profi festő, mázoló. Tőlem tanulta Donatello, Leonardo, Michelangelo és Szecska mester is a művészeskedést.
-
rATdrAgOn
senior tag
Belsoleg sem tul rossz
De az is csak egy Opel.
(Meg nem nyilazott fogaskerek imitacio van az orran es nincs neki zod vereTehat szamomra erdektelen
)
A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
plömplöm
őstag
négy misiből megáll a legnagyobbiklegszebbiklegjobbik, de olyan is
a belseje 100% műanyag
szerk ez az Bővebben: link, pontosítok, 4.2m
[Szerkesztve]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
divot
veterán
Van már valahol valami normális teszt?
Vagy személyes élmény?
Bármi? -
a_tesz
Korrektor
beégni? milyen értelemben? ugyanis azzal, hogy Suzukit veszel, máris ''beégtél'' bizonyos szempontból, noha szerintem (meg szerencsére azért még jópár ember szerint) nem lettél kevesebb. de tény, ismerősi körben nem egy suzuki van, swift, ignis, wagonr, nem versenyző beállítottságú senki (rajtam kívül
), és érdekes módon mindenki meg van elégedve a kocsijával. az megtörténhet, hogy ennek ellenére egy új modellt elront a suzuki, de lássuk be, elég kicsi rá az esély.
viszont azt is megértem, hogy jelentősebb beruházás előtt az ember/ogre/akárkialaposan tájékozódik, de a jelentősebb hangvételű tesztekre még mindig várni kell, egy hét alatt nem lehet egy autót megismerni.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Integra #1343 üzenetére
ebben egyezik a véleményünk. ilyet szólt ma egy haverom a buszon (aki mellesleg jót röhögött, amikor anno swiftet vettünk): te attila, akassz fel, vagy lőj le, de ez az új swift tetszik. határozottan.
-
a_tesz
Korrektor
mért bántanám?
na de komolyan, most állnak autóvásárlás előtt, és elég nagymértékben befolyásolta őket az új swift megjelenése, szóval nem fogok kárt tenni egy potenciális suzuki-vásárlóban, és közvetve a saját hazám gazdaságábanスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
plömplöm
őstag
Miért, te a swift-hez hasonlítod a lacetti-t? Messze nem ugyanaz a kategória.
Nem, én egy meganegrandtour-hoz hasonlítom, abból is van négymilláért, 1.4-es motorral, majdnem alap felszereltséggel, ehhez képest a lacetti fullosan ennyi és pont úgy is néz ki belül, ennyi volt-van a véleményem. És a lagunámhoz hasonlítom. És egy zafirához hasonlítom. Ezek szebbek, node mennyiért. Mint amikor egy swiftet hasonlítunk egy jazz-hez pld.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
Hát, nemtom. Lehet. Nekem egyik sem az esetem, bevallom. De egy jazz az egy jazz, eddig csak jót hallottam róla. Én remélem, hogy beválik az új swift, végülis nekem az előzőfélével sem volt semmi bajom addig az egy évig, 1,3GLSsport, 3ajtó, csárga, fekete ablakok, váúcs
, sőt, valójában meg is szerettem picit, csak hát ugye kinőttük.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- [Re:] Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- BestBuy topik
- Tudományos Pandémia Klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S22 Ultra 256/12GB
- Ejha Dobozos Razer Book 13 Erős Fémházas "Kis Gamer" Érintős Ultrabook -50% i7-1165G7 16 256 Iris Xe
- Szuper áron új gyártói garanciás 11.generációs Asus Vivobook Pro 15 OLED /i5/8gb/512ssd/ GTX 1650
- Bomba áron dobozos új Hp Envy Gamer laptop! i7-11800H 16GB RAM 1 TB SSD Nvidia RTX 3050 TI Garancia
- Újszerű állapotú, garanciális, azonnal átvehető ASUS TUF Gaming VG27AQ1A Monitor
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest