Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Én inkább ilyet vennék:
Bővebben: link
[Szerkesztve]---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
Én a topic elején nem véletlenül linkeltem be a 2000-es évjáratú magyarországi használt Volvo S40-et 6 légzsákkal. Nálam a legfontosabb szempont a biztonság, az összes többi ezután jön.
A mai magyar vezetési morál az idegbeteg állatok mellett ez igenis fontos.
Törött Suzukit pedig láttam élőben amikor egy terepjáróval véletlenül rátolattunk míg a terepjáró lökhárítóján 1db 3cm-es karc volt a Suzukiban 60ezerFT-os kár keletkezett.
Írtátok többen hogy 2 millió forintból nem lehet normális autót kapni nincs alternatíva a Suzukira, pedig lehet csak körül kell nézni.
Skoda Octavia Bővebben: link Bővebben: link
Ha picit jobban körülnéztek rengeteg jó autót lehet találni 2 millió környékén, arról nem is beszélve hogy az új autó hamar veszít az értékéből.
[Szerkesztve]---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
válasz
rATdrAgOn #193 üzenetére
Megnyugodhatsz többet ér mint egy Suzuki ha nincs előtted is egy Kamaz.
És a törés ütközés nem bináris fogalom hogy vagy Kamaz vagy veréb megy az autónak. Nagyon sok eset van amikor egy ilyen autóban semmi esélyed nincs míg egy Volvo-ban vagy más autóban amelyet a biztonságra terveznek, és ellentétben a Suzukival elmerik küldeni bármilyen oldal/frontális/hátulról való ütközés tesztelésére.
A hozzászólásod egy az egyben félremagyarázás.
Én összesen két töréstesztet találtam Suzukiról most a neten Liana+valami B betűs és csúnyán leszerepelt (0 csillag oldalról való ötközéskor ilyet még nem is láttam) amit az élőben látottak is alátámasztanak.---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
-
Dzsekó
addikt
válasz
rATdrAgOn #214 üzenetére
1. Ez ismét félremagyarázás senki nem mondta hogy úgy kell vezetni hogy összetörjön idézz hol írtam ilyet vagy ne irogass ilyeneket.
2. Én meg túl sok ilyen hiradót láttam ami arról szólt hogy valamilyen autó vs. suzuki a valamilyen autó és nem a suzuki volt az amiből.........---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
Ferdítsünk csak ismét én nem irreális autókat írtam Suzuki helyett.
Egy 1.6 Volvo vagy egy 1.6/1.4 Skoda Octavia-nak köze nincs egy benzinzabálóhoz aminek megpróbáljátok beállítani ezeket az autókat.
Érdekes hogy ebben a topicban csak ilyen hozzászólásokkal találkozok amikor szóbakerül a biztonság..---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
Idézek az Octavia hirdetésből amit linkeltem:
''Leírás: Centrálzár, riasztó, autórádió, 2 Airbag(légzsák), szervokormány, szervízkönyv, első tulajdonos, törzskönyv. Zöld Skoda Octavia eladó! Az autó főbb paraméterei: - 2001/5- ös az autó, most lesz 4 éves - 62 000 km van benne - 1.6-os - törésmentes autó első tulajdonostól - szervízkönyv van - garázsban tárolt autó - elől 2 légzsák - kp- i zár - riasztó - mechanikus indításgátló van beszerelve Extraként + 4 téligumival. Irányár: 2. 000. 000 Ft. .''---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
válasz
rATdrAgOn #235 üzenetére
Suzukival kapcsolatban konkrét esetet írtam.
Nem lenne gond összekeresni Suzuki képeket ütközés után de valahogy nincs kedvem hozzá belinkelgetni ebbe a Suzuki fórumba.
A Volvo-val kapcsolatban meg keress rá ilyenekre hogy Volvo saved my life asszem külön weboldaluk van képekkel.
Persze én sem csak Volvo-t mondtam hanem bármilyen más autót lásd skoda Octavia és biztos van még több is amit hasonló áron be lehet szerezni és jobb.---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
Peugeot 206:
Skoda Fabia Clever:
Mindkettő 2,2-2,3 millió körül van.
-
Dzsekó
addikt
Nekem az jön be a 206-ban hogy nem nagy autó de mégis beleférek a kialakítása miatt.
Valahogy úgy csinálták meg hogy 1,80 felett sem kikúszol az autóból és még a fejed is elfér.---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
-
Dzsekó
addikt
Én céges autóként ültem 206-ban volt több darab belőle, többen jártak vele naponta, nagy igénybevételnek volt kitéve és nem romlott el, a fék valóban csikorgott viszont meg tudták csinálni.
Én is tudok neked Suzuki Swift céges autóról írni szép dolgokat de nem hiszem hogy itt ez a lényeg.---==="Milyen merevlemezt vegyek?" Topikgazda===--- | ---===Hozott fényképből átlátszó hátterű windows ikont kérésre készítek===---
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs