Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz mefistofeles #54768 üzenetére

    Nem csak olvass, gondold is végig amit írtam :K Arra írtam hogy hazugság, hogy nem megy a swift elég sebesen, de egyrészt nem is neked írtam, másrészt mint kiderült csak cinizált a kolléga.
    Na szóval. Meg fogsz lepődni, nem én hajtom a swiftet, hanem az amúgy elég nyugodt csajom, aki ésszel vezet, nem pörgeti, nem nyelezi, nem megy bele veszélyes manőverekbe, de még neki se sikerül többnyire országúti tartalommal megtöltve 5,2 alá vinni a fogyasztást. Ami engem nem zavar, nem fogyasztási negatív rekordokra akarunk hajtani, csak kicsit nehéz elképzelnem azt, hogy valaki teljesen átlagos használat során 4 literekkel jár. De tudod mit, neked elhiszem. :P
    Az hogy mire lett kitalálva egy autó, elég merész kijelentés. Ugye egy családban ha egy autó van, akkor azzal megy a gyerekszállítás iskola, ovi, majd városban poroszkálva melóhelyre, azzal kell megcsinálni a hétvégi nagybevásárlást, azzal elmenni vidékre a rokonokhoz, talán pályázgatni az ország egyik végéből a másikba, meg azzal kell lemenni a sok cuccal a horvát tengerre. Na most ezt egyik kocsi se tudja tökéletesen. De kit érdekel mit gondol a jószág, a gazdája adja neki a zabot, tegye amit parancsol. És mielőtt ismét megkapom, van nekem is járművem, nem egyke a kis szűrke drágaság. És amit példaként az előbb írtam, nem az én napi rutinom. Csak egy átlagos magyar családé.
    Hidd el, okosan végig gondolt döntés volt a swift, és hibátlanul teljesíti az össze rá mért feladatot.
    Te konkrétan milyen adattal támasztottad alá a kijelentésed? Semmivel.
    De én legalább ide tudom biggyeszteni [ezt].

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák