Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Idiofil #43196 üzenetére

    Van lehetőség azt a borzaszto Suzuki feature-kikapcsolni hogy első gombnyomás csak 1 ajtót nyit, stb... Nem lehrt olyan gyönyörű hogy nyitogomb = mindent nyit, záró gomb= mindent zár? - természetesen van, kézikönyvet elolvastad? Benne van mi a módja, de ugye elképzelhető, hogy autótól is függ, Vitarában a BC-ben kell állítani a Door lock résznél. Én kifejezetten a kétkulcsos nyításra állítottam, mert van, hogy csak én megyek vele akkor minek a többit is kinyítni.
    #43197) dethroner
    nem lesz lehetőségem erre. Most van az autóban kb 350, holnap megy bele kb 450. Ez még se egy hónap, se 1000, de aztán szerdán megint kerül bele kb 450, az meg már jóval több mint 1000 lesz. Na ezt hogy csináljam akkor :U- ott a vagy, tehát amelyik hamarabb következik be, mindenképp a szervizkönyv is kelleni fog, bele fognak pecsételni, nyilván amint átlépted mehetsz is a kereskedésbe, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák