Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    válasz ^Clown #24437 üzenetére

    Egyetértek és alátámasztom amit a többi Suzukis kolléga írt: az én 1.3-as szedánomnál is állítottunk szelephézagot (nem automatikusan), valóban érdemes volt. Kőbányán egyébként tudok javasolni szervizest ahova én is mindig viszem, márkaszervizt nem tudok.

    Nálam múlthéten felkerült a Debica nyári gumi, ami 2009. évi gyártású, én úgy sejtem ez lesz az utolsó éve, aztán azon nyomban kuka. Elég kemény már, kicsit hangos is, de nem zavaró annyira. Használhatom a nyáron nyugodtan, vagy féljek hogy esőben gond lesz vele? Most tegnap nem volt, hiába próbáltam kicsit a határokat feszegetni, meg múltév végén amikor elraktam, akkor szépen 60-nal toltam esőben, amíg a többiek 40-45tel "cammogtak", szerencsére nem volt gond. Vigyázok azért, nem akarok problémát. Időnként megyek autópályán, inkább ott érzem hogy talán nagy sebességnél gond lehet ezekkel a régi gumikkal.. mire figyeljek, mi a tapasztalatotok?

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák