Új hozzászólás Aktív témák

  • oceanearth

    őstag

    válasz Sytex #2157 üzenetére

    csak azt akartam szemléltetni, hogy hidd el a zászló mindig ott áll. hiába vezetsz isten módon, ha jön egy fasz és összetörsz. és hidd el van olyan helyzet ahol nem tusz mit csinálni.
    édesapám 46 évig vezetet baleset mentesen, soha meg nem húzták, soha meg nem egy autót sem. soha semmi baleset nem volt és 2 éve 1 hónapon belül 3szor összetörték úgy, hogy egyszer sem ő volt a hibás és nem is tehette semmit, hogy kivédje. tehát nem lehet úgy autóüzni, hogy nem kell törni az autót és aki figyel azt sosoem törik össze, mert ez butaság. az ember is ember és általában hibázik, te is ember vagy, te is hibázol, csak lehet kevesebbszer és kcisit, de sajnos van nagyon sok olyan ember az utakon akik sokszor nagyot hibáznak. ne magadból indulj ki, hanem másokból, nem mindnekit tanítottak versensyzők és nem tudják kezelni a vészhelyzeteket, teljesen beparálnak azt máris kész a baj. nekem is rengeteg olyan helyzetem volt, hogy magamnak köszönhetem, hogy nem törtem össze, mert kivédtem egy barom hibáját, de ttől függetlenül amikor beülök tudom, hogy hiába figyelek akármikor történhet olyan dolog amit egyszerűen nem tudsz kivédeni.
    pl. egyik haverom ment az úton megállt előtt egy IFA ő meg 60al bele szállt, mert nem volt fék. most a szakértői elemzésre vár, hogy miért nem tudott fékezni.

    szóval hidd el, akármnennyire is figyelksz bármikor megtörténhet a baj. és hibás elgonbdolás, hogy engem sosem fognak összetörni, mert lehet hoigy igen. én szívből kívánom neked, hogy soha ne törd össze a kocsid és téged se törjenek meg soha, de ettől még akármelyik percebn összetörheted az autót, akár más akár saját hibádból

Új hozzászólás Aktív témák