Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Zolás #47642 üzenetére

    Szuper, látom megoldottad, akkor nem kell videót linkelnem. :DD
    blakey fórumtárs linkelte a legújabb 1880-asat ( [link] ), én azt tenném fel a helyedben, 1870-től már használható... amúgy mikori gyártású ez a vas? nekem a 2019 második feléről származó Vitara gyárilag 1870-el került hozzám... (vagy 1860, a fene se emlékszik már :DDD )

    Bal felső sarokban van a kikapcsoló gomb... akkor nem lesz rádió. Amúgy a deezer megy free módban AA-val (Spotify is amennyire tudom), a Wazze is szuperül muzsikál mióta rájöttem a nyűgjére... egyedül a hangvezérlés pusztulat...

    @dethroner: igen, a kormányról vezérlés csak akkor működik ha a fejegység lejátszója játsza le a muzsikát... (amit nálam a többség zajnak hív :D )FM transciever mode a telefonról? Mondjuk ezt javíthatnák az AA-ban, hogy a deezer, spotify, play zene alkalmazásokban működik a kormányról vezérlés, de ha a telefonba dugott uSD-n van egy mappa a zenéimmel, akkor azt már nem érem el... jah meg az mp4 lejátszást, na az szánalmas hogy csak behúzott kéziféknél van kép... egy 4-5 órás úton jó lenne ha tudna a gyerek mesét nézni... (most ezért a csomagtartóból jön a töltőkábele a tabletnek amin mesét tud nézni :W )

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák