Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz [Prolixus] #47525 üzenetére

    "Fényszórómagasság állító kapcsoló nincs az autóban, ezen teljesen megdöbbentem amikor elhoztam (vásárlásnál nem is figyeltem rá...)." Mivel a LED-eshez automata fényszórómagasság állítás dukál, ezért Te nem is tudod állítgani.

    "Szóval max manuálisan tudnám állítani valahogy, elvileg lehetséges de nem tudom pontosan hol." Nem is baj, ne nyúlj hozzá, mikor mész szervízbe? Ott beállítják neked, valószínűleg rosszul lett beállítva gyárilag (vagy be sincsen, csak az átadás előtt kellett volna, de elfelejtették).

    Én az egyik régi autómmal úgy jártam, hogy elfelejtettem mondani a mágusoknak, hogy a nyári 18-as malomkerekek a csomiban vannak és vegyék ki fényszóró állítás előtt... úgyhogy egy évig tekergethettem...

    Valószínűleg nagyon felvág, de azt se felejtsd el hogy ez bizony egy SUV (noha a legkisebb a piacon), akik egy laposabb építésű sedan-ban vagy kombiban utaznak, azokat mindig is vakítani fogja a LED, vagy ha őket nem vakítja akkor "denevér üzemmódban" fogsz autózni, mert lópikulát sem fogsz látni vele.

    Ez már csak ilyen, sajnos a LED fénye igen zavaró a szemnek, főleg azoknak akik közelebb üllnek az úthoz mint Te és a szemük is érzékeny az erős fényre (mint én).

    Hívd fel a szervízt, max azt mondják vidd be és ránéznek.

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák