Új hozzászólás Aktív témák

  • süti5

    őstag

    Tavaly májusban vettem Ignist, egyelőre nem bántam meg. Gondolkodtam sokat hogy swift legyen-e, mivel modernebb meg minden, csak nekem picit nőies, meg az ignis kiforrottabb. Ráadásul jól jön telekre felmenet a nagyobb hasmagasság. Az egyetlen ami borzasztó benne az a hátsó futómű, nem könnyű megszokni...elpattan a fekvőrendőrökön, bazira kemény.
    Egyébként meg városban most 7,1 litert fogyasztott télen. Jól reklámozta anno a suzuki, hogy 93 lóerő, ABS, két légzsák......kértem még bele klímát, így volt 2.200.000, és jó a thm-je is. Azóta 11.000-t mentem vele, 4000 felett jól húz, autópályán négy személlyel 165 simán ment, de nem erre való a magas építés miatt. A telekre felmenet egy álom, négy személlyel, csomagokkal, ahol a személyautók leérnek, ez pont nem, könnyű bele pakolni, fűnyíró meg egyebeket.
    Én voltam a legnagyobb suzukiellenes egyébként:) pont a biztonsága miatt, de azt ne felejtsük el, hogy a régi swift 3,8m-rel volt 780 kiló, ez meg az új swift is ugyanilyen hosszúsággal 1 tonna körül, tehát került bele anyag.
    Akinek arra kell, hogy járjon vele sokat, megbízható kocsit szeretne, sztem megéri.

Új hozzászólás Aktív témák