Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    válasz roberto211 #21730 üzenetére

    Astra F-nél a rozsdásodást majd nagyon nagyon alaposan nézd meg, hogy éppen hol és milyen mértékű üti fel a fejét. F astra volt nekem a másik alternatíva, költségek miatt viszont maradt a swift (talán mondhatom hogy megbízhatóbb, de ez nagy általánosítás lenne). Vagy ez, vagy a széria végi swift jó lehet. Én is ebben gondolkodtam, ha esetleg pár éven belül váltanék, akkor az egy 1.3-as 16 szelepesre történne, nagyon maximum egy 1.6-osra, de elvileg az kicsit sokat fogyaszt a swiftekhez képest.

    Corolla nagyon megbízható, szintén örök életű motorral, ennek a buktatóit viszont nem tudom. A Civic pofásabb mint ezek, ha kicsivel több pénzem lenne/lett volna én biztosan ezt választom, de csak egy megkímélt példányt. Lehetőleg szedánt, mert egyébként tényleg imádják tuningolásra használni, próbálgatni a csapotthátút. Arra a 10 hónapra viszont sajnos lehet, hogy tényleg nem éri már meg egy másik autót venni..

    Ma felkerült az eredeti Swift tárcsa az autóra, jól néz ki vele. :) Mindegyiken több gyorskötöző, nagyon stabil alapból, így pedig pláne. Remélem nem lopják majd le, és nem is veszik el valami módon... Sajnos a két hátsó kerékre nehezebb volt felerőszakolni, jobb hátsó el is pattant.. talán egy új leszedést-feltevést már nem is biztos hogy ki fog bírni.
    Nyárra vagy egy könnyűfém felni, vagy egy fekete felni lenne majd az ideális, erre van tippetek hogy hol keressek? Gyárilag fekete 13/14 colos tudomásom szerint nincs is a régi Swifthez, de kíváncsi lennék akár arra is, hogy tudtok-e eladót (könnyűfém felnit vagy fekete eredetit). A hirdetések között is ritka, ami pedig fent van, azt sokszor már rét elvitték...

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák