Új hozzászólás Aktív témák

  • Doze

    aktív tag

    háth évente 1x cserélek olajat, eszért legyen télen nyáron jó.. tavaly eneos hyper premium 5w40 nyúztam, most Mobil 1 0w40, az eneos 0w40 szerintem igen drága, a sustináról ne is beszéljünk... pedig a mobil 1 helyett a 0w50-es eneos sustinát kipróbáltam volna... csak 17e.... annyiért dugattyút veszek az autóba :DDD

    Nekem sokszor áll kint az autó télen, aztán reggel mikor csutkára át van fagyva 5w40 eneos-sal olyan 10-15mp olyan szelephangja van szegénynek hogy csak na... a 0w40 nem tom majd hogy szuperál.

    Am az oroszok/kanadiaiak tesztelték, hiába mondjuk 0w20 vagy 0w40 a 0w20 sokkal jobban folyik olyan -30 körül :DDD , csak a meleg oldali 20-as szerintem nyáron 40 fokban nem épp jó, főleg ha meghajtod az autót..

    Meg valaki írta hogy piszkosodik az olaj hamar... az nem baj mert lebegteti a koszt.

    Bár mondjuk szerintem hamarabb fogom mostanában megtörni az autót annyi hülye van az úton, nem ti hogy látjátok a forgalmat, de télen/suli időben sokkal kevesebb a hülye. tegnap pl "csak" 3x voltam karambol közeli helyzetben... a legjobb aki 70 köröl megy településen belül/kívül, vagy a cikázó parasztokkal, nem engedem be, mert nem fogok fékezni azért hogy menjen 5 méter a sávomba aztán megint visszamenjen.. erre utánam jön: integet, meg dudál. Miez? Oroszország?

Új hozzászólás Aktív témák