Új hozzászólás Aktív témák

  • Davidof92

    senior tag

    válasz Ace Ventura #7551 üzenetére

    előre 10 centisek férnek be.
    jobboldal: ajtó kinyit, kihajt alul 2 csavar, az ajtó velől van 1 pöcöt, annak a közepét egy kattanásig benyom, majd kivesz(vigyázz, túl lehet nyomni és kiesik), a tetejét pedig kihúzod(fent a kesztyűtartó mellett), 2 kis kapocs tartja(fém)
    baloldal: 2 csavar fogja alulról, illetve 1 pöcök az ajtónál, plusz erre van csavarozva a motortér nyitó is, azt is le kell oldani. Fent(ahol találkozik a műszerfallal, ott ilyen kis kipattintósak vannak mint a túloldalt. Lehet húzni nyugodtan, nem törik, fém :D
    össsz: arra kell figyelni hogy a baloldalt nem döntve van a hangszóró, hanem egyenesen, és ajánlott bepróbálni a kiszemelt áldozatot, jobboldalt döntve van, oda fér rendesen.
    Hátulra kell venni adapter, egyébként 4x6" oválisok mennek oda. Meg ugye kérdés hogy van-e hozzá kábel, ami nem biztos, mienkbe sincs, hiába van ott a fejegységnél elöl.
    somogyiak között nézelődj, pl boxxer (igen ez reklám), vagy dupla kónuszú is jó. Mélyet egyik se csinál úgy se :D ezek boltokba is viszonylag olcsóak szoktak lenni, én is most tervezek venni.
    kérdés? :D

Új hozzászólás Aktív témák