Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz Gyöször #54211 üzenetére

    A 7 személyesbe sem teszed be a 2 babakocsit meg a többi szajrét... ;) (példák: Zafira Mk2, Corolla Verso Mk2, S-Max/C-Max, stb.) Akkora a csomagtere hogy a Splash megalázza, mert a hátsó üléssort ugye a csomagtartó padlójából húzod ki. ;) Ha lecsukod akkor meg akkora a csomagtér mint egy kombiban. :R Ellenben 3 gyerekülés nem fér be egy sorban még azokba sem (mármint a normálisból), tehát öngól. (keress rá hogyan van ezekben 3 isofix ;) )

    @tboy93: Nekem a 2 éves már csak műanyag motort hozott, jött fixen kétlábon... Ezt rátok bízom, mindenki másképpen neveli a gyerekeit. Amit saját tapasztalatból tudok elmondani, hogy családi autót nem 1-2 évre veszünk, mert akik ilyet vesznek már újonnan is, pont a családnak veszik, használtan dettó, szóval eléggé viharvert szokott lenni a belseje, így amikor beszámítás van, ez szokott a kifogás lenni, éppen ezért igen gyorsan cserélnek gazdát. Az S-Cross egy "átlag" autó, de amiuk neked csomagtér miatt számításba jöhetnek azok a családi egyterűek. A 7 hónaposhoz hordom a sport babakocsit, a fekvőset sosem tettem be a Vitarába (!), mert olyan gyorsan kijött belőle. A Corollába is talán kétszer tettem be (ebben benne van az is amikor megvettem és hazavittem a boltból!).
    A 60L-t a hajadra kenheted ha rosszul pakolható. Amúgy azért van, mert a két kalaptartó ugyanaz a mélység kb, ellenben a csomagtér alja beljebb nyúlik az S-Cross esetén. Ezt az indexes Vitara fórumban taglaltuk nem is olyan régen.
    Nem szeretnélek lebeszélni róla, inkább arra szeretnék rávilágítani, hogy autóvásárlás esetén ne a jelenlegi élethelyzetből indulj ki, mert a gyerekek úgy nőnek mint a gomba, az autó ellenben pénztemető (igen, mindegyik, van amelyik jobban van amelyik kevésbé!). Ha megnézed a képet amit küldtem, akkor a sport babakocsi első kerekei a rekeszbe kerülnek a hátsók a padlóra és a foggantyú megy a műanyaghoz balra. Alá és mögé lehet még pakolni bőven (bement a műanyag motor mögé, alá a komp és még a mosókészletet is betettem), szóval annyira nem dráma. Két babakocsi az necces, én azt mondanám eggyel élhető a csomagtere, kettővel már mást vettem volna, ha van annyi gempám, de nem volt. :B
    1 év és fixen elég 1db babakocsi. Addig meg marad a 2db kompakt, akár olyasmi mint amit Memmaao mutatott fentebb. Ha elég az egy babakocsi, akkor elfértek a Cross-ban. Mi a Vitarát is így használjuk, arról tapasztalatból mondom hogy élhető és ugye annak kisebb a csomagtere. Ha megint beteszem a babakocsit a héten, akkor majd lövök neked egy képet róla.

    @eami: Nem értem mitől kisebb ez, már megbocsáss de nagyobb, sokkal. Honnan tudom? Apósom egy 5 ajtós 1,4 Twinport Astrát hajt, 3 hullát el tudok rejteni benne és még a kalaptartó sem púposodik. Elhiszem hogy ez a katalógus adat, de itt a mérési módszerrel valami gáz van. Állítsd egymás mellé a két kocsit és próbáld azt belepakolni a Cross-ba amit az Astra elnyelt, meg fogsz lepődni már a felénél! :R Ha csak a nyers litereket nézem akkor egykutya majdnem... aztán mikor pakolni kell bele akkor egészen más kávéház. Mi banános dobozzal próbáltuk, a Vitarába 4 megy be a kalaptartó alá, az Astrába 6.

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák