Új hozzászólás Aktív témák

  • 2ozzmexy

    aktív tag

    válasz blakey #53524 üzenetére

    99,9%-ban egyetértek veled, de nem mindenki született Fittipaldi, senki sem az anyatejjel szívta magába. Sokaknak (itt is bizonyára) úgy van jogsija 10+ éve, hogy a 100ezer km-t nem sikerült elérni, én az első 10 évben mentem 600+ ezer kmt a munkámból, az életmódomból meg a lehetőségekből fakadóan, de nem mindenki olyan mint mi. ;)
    Egy Vitara vagy egy nagyobb SUV méreteiből adódóan akkora holterekkel rendelkezik, hogy akárhogyan feszengsz nem látod be. A nagyobbik gyerekem most 96cm magas, ha a Vitara mögé áll nem látszik, ha nincsen kamera, akkor kivasalom a **csába... Legutóbb egy kiscsaj döntött úgy hogy cipőt kell kötnie a lökhárítótól 5 centire, ha nem nézek rá a képernyőre az is tepsiben végzi... (járó motorú autó mögött kell cipőt kötni... a biztosítási alkuszok ajánlásával)
    Korábban már írtam, hogy a Fóti OBI parkolóban a kocsi orra előtt futott el egy 3 év körüli "művésznő" (tolatva álltam be, megszokás, pont a nemtörődöm CSOK vadász szülők miatt szoktam így), ha nem lett volna a fején egy rózsaszín bojtos sapi, akkor elindulok, de feltűnt az elhaladó bojt a géptető fölött, így megúszta.
    Egy szó mint száz, jó az a kamera, ahogyan nőnek az autók és az egy négyzetméterre eső életképtelen agyhalottak száma, igenis indokolt hogy egyre több kütyüt tegyünk az autókba, mert a természetes szelekciót meg kell előzni, így én is ragelhetek nektek... :R ;]

    [ Szerkesztve ]

    "...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."

Új hozzászólás Aktív témák