Új hozzászólás Aktív témák

  • SirKero

    őstag

    Üdv néktek. :R
    Mivel még mindig nagyon jó áron mennek a használt Vitarák ( legalább is a HaHu árai szerint ) ismét kísértésbe estem a cserére.
    Még nem döntöttem el,hogy ismét Vtara lenne vagy S-Cross . A Vitara határozottan jobban tetszik de sajnos van pár gyerekbetegsége amit nem tudom,hogy a faceliftes verzióban orvosoltak-e. Gondolok itt arra, hogy a hátsó ajtó lassan két évesen még mindig nem csukódik 10-ből 10-szer ( pedig azt mondták,hogy be fog állni a gumi ) a biztonsági övet úgy kell kézzel vissza tuszkolni az ablaktörlő spricni kritikán aluli. Ezek nem iszonyú nagy problémák de azért egy új autónál bosszantó.
    Ezzel szemben lenne az S-Cross ami árban ugyan annyi ( GL+6MT ) viszont sok + extrát adnak hozzá a Vitarához képest (automata ablaktörlőt, automata világításvezérlést, elektromosan behajtható külső tükröket, állítható hátsó üléstámlát, kétzónás automata klímaberendezést, kulcs nélküli indítást és LED fényszórók ) egy leheletnyivel nagyobb csomagtér. Negatívumként az orrát tudom felhozni ezzel még mindig nem vagyok teljesen kibékülve valamint ha jól emlékszem volt szó arról,hogy a hátsó ajtó(k)nál beázott.
    Vélemények ? :U

    Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

Új hozzászólás Aktív témák