Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz rbalint88 #39509 üzenetére

    Azért csak olvasgass és beszélgess olyanokkal, akik raktak már be "utángyártott" (de inkább mondanám így "harmadik fél által gyártott" fejegységet a kocsiba. Mik a tapasztalataik.

    "autospecifikus, droidos fejet altalaban nem a nagy gyartok (alpine, pioneer, jvc, kenwood, sony) szoktak kesziteni"
    "hulyen is fog kinezn"

    Dizájnban teljesen megfelelő és passzoló cuccokat lehet kapni. De lehet csak olyan kereteket kapni, ami dizájnban ugyanaz, de bármilyen szabvány fejegységet bele lehet rakni. ( Egy példa a FB Scross csoportból) A kormányvezérlő szabvány megoldás, droidos cuccokban még át kis konfigurálhatod.
    A nagy neves gyártók cuccával is általában az baj, hogy zárt rendszer, tele kötöttséggel

    "A szabadon konfiguralhatosagot meg hagyjuk, egy autonal a minel uzembiztosabb mukodes a lenyeg"
    A konfigurálás pedig pont azért jó, hogy a neked lehető legjobban tetsző és megfelelő módon tud kezelni (pl ne kelljen kétszer is képernyőre kattintanod, ha usb-ről, rádióra akarsz váltani, tudj normálisan kiválasztani egy dalt, előadót a médiatáradból, tudjál váltani az útvonalopciókon menet közben és ne kelljen emiatt lehúznod a telefont az AA kapcsolatról, stb, stb - ezek mind fennállnak a Suzukikban mostanában bennlévő gyári Bosch fejegységnél.)
    Naviból használhatsz teljes értékű Waze-t, Google Maps-et (és nem a butított AA felületet), de akár Igo-t is - vagy Sygic-t, stb-t.
    Bele tudsz rakni egy prepaides mobilkártyát némi nettel és máris kinyílik még jobban a világ (de akár a telefonodtól is át tudja venni a netet)

    A hangminőségről annyi, hogy az arra igazán igényesek a valószínű egy nyíltabb rendszerű fejegységről könnyebben le tudják szedni a vonalszintű jelet a külön, minőségi, "utángyártott" erősítőjükbe, mint a gyáriról (mert pl a Boschról ez alapból lehetetlen)

    Megjegyzés: Csak azért cserélek telefont 3-4 évente, mert a sok cipeléstől, leeséstől és egyéb fizikai behatástól lesz nehézkesen, vagy egyáltalán nem használható - maga a szoftverrész ugyanúgy teszi a dolgát, mint az elején. Ja, és a gyári fejegység is ugyanúgy "elavul", mégse dobod ki 3 múlva

    "Csak a kinaiaknal az utangyartott fejeknel a tobb eves tesztelesi-fejlesztesi fazis kimarad, "
    Aha, mert a Bosch fejegysége annyira kiforrott és agyontesztelt volna. Ugyan már! Maga a Mirrorlink és az AndroidAuto eleve egy kiforratlan bughalmazként jelent meg, rossz megoldásokkal

    [ Szerkesztve ]

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák