Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Elkezdtem nézegetni a Swift tartozékkatalógust. Egész sok minden is van hozzá. Például van normális kartámasz is középre, ami nem lehajtható, hanem látszólag a S-Crossban is lévővel egyezik meg.

    Viszont akárhogy is számolok, nem olcsó, ha sokat akar az ember. 1.0 GLX hatos automatával és metállal 4,9M Huf körül van, amire még rájön a forgalomba helyezés. Ha még kér az ember egy szövetszőnyeg szettet, meg középső kartámaszt, véletlen nyalánkságként egy lábtér hangulatvilágítást is, már 5M Huf felett jár.

    S-Cross 1.4T GL+ felszereltséggel, automatával, metálfénnyel, forgalomba helyezéssel megáll szerintem 5.4-5.5M Hufból. És megvan benne alapból a középső kartámasz (és a lábtér hangulatvilágítás is). Ráadásul esélyes, hogy a szövetszőnyeg is ajándékba jár hozzá (tapasztalat alapján). Amit buknék és sajnálok az az adaptív tempomat. Amit nem annyira sajnálnék, hogy nincs, az a sok csipogó vezetéssegéd.
    De cserébe lenne fényre sötétedő belső tükör, meg nagyobb motor és megkapnám a jobb hatos automatát is. Illetve az S-Crossra járna a 3+7 év garancia is, míg a Swiftre -tudomásom szerint- nem. Meg azért az S-Cross egy nagyobb autó, ami szintén nem hanyagolható el.

    Jól gondolom, hogy inkább az S-Cross lenne a jobb ár-érték arányú? :B

Új hozzászólás Aktív témák