Új hozzászólás Aktív témák

  • divot

    veterán

    válasz SzalaiG #2246 üzenetére

    Elcseszték a kuplung konstrukcióját, valami a munkahenger környékén nem lett jól kitalálva, ezért sokaknak nyikorgott a kuplung (nekünk is), és ilyenkor mintha bereagadt volna, nehezebb volt nyomkodni. Nálunk ez néhány száz km után magától megszűnt, valami összekopott, vagy szét. A bruátlisabb változatban a kuplung időnként behullott a padlólemezig, vagy pedig érintésre is már fogott, szóval kiszámíthatatlanul és szélsőségesen üzemelt: akinek ezt csinálta, az rendszeresen lefulladt, akár menet közben is. El lehet képzelni, hogy milyen jól tud jönni egy ilyen kis móka mondjuk előzés közben... Azóta már orovosolták a problémát.

    Aztán olyan hangja volt az AC pumpának, mint ha egy akváriumban ülnél. Konstrukciós gebasz volt ez is, mindenkinek gariban cserélték, és az új sorozatnál már javították a problémát.

    Aztán reggelente úgy nyikorognak a fékek, mint ha egy harmincéves Ikarusszal indulna ez ember. Négy-öt fékezés után megszűnik a zaj.

    Aztán az anyósülés hajlamos a nyikorgásra, 70kg fölött személynél olyan hangja van, mintha a nagypapa karosszékébe ülne az ember. Azóta beszállítót cseréltek.

    A műanyagok hajlamosak a zörgésre, de ez minden olcsó autónál igy van.

Új hozzászólás Aktív témák