Új hozzászólás Aktív témák

  • Yushchenko

    őstag

    válasz Sas madár #6496 üzenetére

    Nézd, leírom neked a saját példámat:
    Nagyon sokat kerestem autót. Néztem Astrát, Corsát, Felíciát és Swiftet. Kb ez volt a saját népszerűségi sorrendem... Elég kevés pénzből 3-400e-ből meg akartam oldani a dolgot. A Skoda kiesett, mert nem fértem bele, Corsa sokat fogyaszt nagy hosszú utaknál, aminél én használom, Astrát meg nem találni ennyiért normálisat. Szóval meggyőztek a Suzukiról... Amit megtapasztaltam, hogy most a válságban hihetetlenül gyorsan eladják ezeket a kocsikat. Egyik nap 12db-ot kiválogattam másnapra 6 volt meg. Persze, hogy a jobbak tűntek el...
    Szóval megtaláltam ezt a kocsit, 96-os, eléggé karcos, de sérülésmentes kocsi. Friss vizsgás, lengéscsillapítókat, féktárcsákat cserélték vizsga előtt. Sehol egy rozsda, rendesen karbantartott vidéki kocsi volt.
    Én elvittem 230!e-ért. Utána beadtam szervizbe, ahol egyik lengőkar gumiharangját, a vezérműszíjat görgővel, a hosszb. szíjat, a vízpumpát hűtővízzel lecserélték, plusz eredetvizsgát csináltak összesen 69k-ért.
    Én lecseréltem az olajat, szűrőket összesen 6k-ba volt.
    Átírás 36k volt.
    Tehát összesen 341k-ba van a kocsi, és most eléggé egyben van. Persze tapasztalatok még nincsenek vele, max az, hogy elég puritán, de ennyiért mit akarunk?

    többiek: lecseréltem az olajat és 5l kifolyt!!! Már feltűnt mikor néztem vételnél is, h mintha kicsit túl lenne töltve, de erre azért nem gondoltam...

    Ill. Nem tudjátok a kagylóülésre hol tudok huzatot venni? Mert most feleslegesen vettem 6k-ért egyet.

    Képeket nem tudtam feltölteni, mert mire lemostam elkapott egy hatalmas vihar.

Új hozzászólás Aktív témák