Új hozzászólás Aktív témák

  • Raptus

    tag

    Tulajdonképpen mindenütt azt találjuk, hogy aki fikázni akarja a Suzukit, azt nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről, mint ahogy nincs is szükség rá. Szegénységi bizonyítvány a fikázás, mivel vagy azért teszi, mert az illetőnek még egy használt 10 éves 1 literesre sem futja, vagy azért, mert jobb van neki és sz@rba sem nézi a mi autónkat. Ez utóbbi talán még elítélendőbb, mint a nincstelenségből adódó fikázgatás.
    Az összehasonlításos vitához szólva. Szerintem az sem fair, amikor a különböző fórumokon arról megy a téma, hogy milyen iszonyatosan törnek a régi Swift-ek. Felforrt a vizem, amikor azt olvastam, hogy Audi A8 130 km/h-val lelökte a Swift-et az útról és semmi nem maradt szegény Suzukiból. Persze, hogy nem maradt, de nem maradt volna semmi egy hasonló évjáratú Corsa-ból, vagy Polo-ból sem. De olyankor mégis lehet összehasonlítani? Amikor meg jönnek a "minek vettél újat, mikor 5 éves használtat is vehettél volna?"-dologgal, akkor nem lehet összehasonlítani?

    A töréshez is szólnék, ha már említettem: igen, szarrá megy eleje-hátulja. Nincs két hónapja, hogy a hatos főúton egy 96-os évjáratú Swift előzött engem és a sort (tudom, barom szuzukis, úgyhogy kéretik nem elkezdeni most meg a szuzukis sofőrök cseszegetését), de elnézte a dolgot és ráhúzta az enyémre (Peug 206 és) az autóját. Abban a pillanatban már repült is az árokba, aztán hol az orrán, hol a hátulján, hol a tetején forgott, majd megállt a bal oldalán, szóval a sofőr felfelé mászott ki a kocsiból. Mindene behorpadt a Swift-nek, orra is eltűnt szinte, de az oszlopok mégcsak meg sem hajoltak és a muki karcolás nélkül megúszta az egészet. Igaz pap volt az illető...

    [ Szerkesztve ]

    Még olyat sem láttam, aki ilyet látott...

Új hozzászólás Aktív témák