Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz divot #4925 üzenetére

    Ha még sokáig kitart, viszonylag problémamentesen , és jó akkor tök lényegtelen, hogy mennyit ér.

    Legalábbis mi nem azért vettünk kocsit, hogy már az elején azt nézzük, mennyivel jövünk ki a végén belőle. Hanem mert az tetszett, az volt kényelmes, abba szerettünk bele.

    Egyébként a hyundaioknak kb 4 éves koráig van nagy értékvesztés, a miénk most 7 évesen is kb 900 ezer 1 milla körül mozog, pedig 3 éve 1.2 volt.

    De a tied, amit leadtál, az azért gáz, hogy 3 évesen kvázi "roncs", oké tudom hogy megtörted, de akkor is ciki , hogy ennyire szervízigényes lett tőle...Főleg hogy két millából pofozták ki.

    DeadMeat: ha ezt rám írtad: nem vagyok új autó ellenes, sőt , van úgy hogy jobb azt venni . De nehogy azt hidd, hgoy aki használt kocsit vesz, az majd rögtön el is akarja adni. Mindkét autónknál legalább 5 évre terveztünk...

    Thunder78: bocs amiénkből indultam ki. Az 2,7-3 milla volt akkoriban újonnan, 4 évesen meg 1.2. És nem kicsi . Csak éppen koreai , amit mindenki utál .Ezért ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák