Új hozzászólás Aktív témák

  • Hadrianus

    csendes tag

    Tom1939: A hétüléses autónk Toyota Verso (2017) 1.8 szívóbenzin, újonnan vettük két éve, a második legjobb, Active Trend felszereltséggel 6 millióért. Mivel csak két éves, nagyon messzemenő tapasztalatunk nincs vele, de eddig semmi problémája nem volt és nagyon szeretjük, csendes, kényelmes, praktikus és fürge :D Sajnos már nem gyártják, a Toyota egyetlen hétszemélyese a proace, de az valójába egy Citroen furgon Toyota maszkírozással - a Toyota kereskedő nem ajánlotta, mikor voltam most a kétéves kötelező szervizen. Használtan kapható még Verso, úgy egész kedvező ára van, én egyelőre nagyon ajánlom :D Ja, még ott van a Prius+ 7 üléssel, azt gyártják most, azt szánták a Verso utódjának. Az biztos nagyon jó, ténylegesen Toyota-tervezésű, de sajnos méregdrága.

    csaba1203: Igen, a várakozási idő is szempont, bár ha talál megfelelőt készletről az ember, azzal kikerülheti. SX4-re vajon mennyit kell várni?

    Hosszú távon nem tudom, meg merjük-e venni az SX4-et, "jampibb" autó és nem baj, ha kicsit nagyobb, szívem szerint azt választanám - de drágább, ettől még persze lehet megér annyi különbözetet, de ha kerül bele részecskeszűrő, ki tudja, mennyit drágul még. Ráadásul valszeg az elég nagy és költséges javítású hibafaktort ad hozzá, míg a Swiftnél nemhogy részecskeszűrő, de még turbó sincs. Persze nem vagyok nagy szaki, de laikusként bizonytalankodom :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák