Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Kornel #32301 üzenetére

    Akkori elmondása szerint nem, az már szépen le volt csíszolva és fényezésre készítette elő, kihúzás után is kézzel végig lehetett menni rajta, gyönyörűen megvolt az ív, persze érteni, tudni és szeretni kell ahhoz a szakmát, hogy jó legyen a végeredmény. Nekem fájt a szívem amikor láttam, hogy mit csinálnak.

    (#32302) xmad
    Nem kérdés, hogy megcsinálják-e vagy sem, természetesen megcsinálják, tulajdonképpen a te felelősséged hacsak nem hívtad fel a biztosítót és nem kértél helyszíni szemlét, mert ilyet azért te nem feltétlenül tudsz okozni, nekem úgy tűnik, mintha valamilyen utánfutó okozta volna a sérülést, persze lehet, hogy emlékszel is, hogy ki állt melletted. Az sem biztos, hogy észrevette ha húzott valamit maga után. Amikor a hátsó kerékíveb beleparkoltk akkor a csávó nyugodtan elment, állítása szerint észre sem vette, hogy olyan közel állt volna, megjegyzem épeszű ember olyan szűk helyre nem parkol. Egyébként már elindítottad a folyamatot? Biztosítót esetleg felhívtad? Vagy hétfőn fogod intézni?

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák