Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsöpapa

    tag

    Mindenki azt bizonygatja, hogy a Suzuki így meg úgy fejlődött + a törésteszt ilyen meg olyan jó. Nos, felidéznék egy esetet, amely kb 1 hónapja történt.

    Fiatalok részegen hajtottak egy Ignist jó gyorsan lakott területen belül, talán Pesten ha jól emléxem. Persze ahogy ez lenni szokott nem tudtak bevenni egy kanyart, és nekicsapódtak egy szabályosan parkoló Kispolsiknak(!), minek következtében a Suzuki sofőrje azonnal meghalt.

    Most biztosan sokan meg fogtok kövezni engem, de szerintem ez szánalmas. Egy ''erős kasznival rendelkező, modern, jól felszerelt autó'' , amely mittomén milyen jó eredményt ért el a törésteszteken összeütközött a 255.09 éves kispolskival, egy igazi kartondobozzal, és ennek folyamán a vezető srác meghalt...

    Szóval lehet itt magyarázni mindent, persze, nem kellett volna ittasan vezetni, jobban kellett volna figyelni, blablabla de a tény az tény.

    Magyarán még akkor se ülnék be ebbe Suzuki nevezetű ipari hulladékba, ha még fizetnének is! Annyi pénzbe amibe ez kerül, simán lehet venni egy pár éves minőségi használt autót, amiben valamilyen fokú biztonságérzete is van az embernek...

    Ez az én véleményem, nem akarok győzködni senkit, csak szerettem volna ezt megosztani veletek.

    Ha éhes vagy, nyalj sót, akkor majd szomjas leszel!

Új hozzászólás Aktív témák