Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz Doze #24382 üzenetére

    Egy picikét hiányzik nekem is a suzukizas :)

    Ugye nekem egy patika 1.0 GLS sport III volt, szinte hibátlan volt, max szilentet kellett volna cserélni meg utólag megtudva(ugye utólag okos az ember ) a profi lakatos ismerősöm aki csinálta törés után a swiftet megcsinálta volna a futóműtartót 60ért... Nekem kb 50 lett volna ,2 küszöböt rozsdapqsszivaloztam volna utána alvazvedo es elment volna meg a világból is.

    Most néztem éppen haveromnak egy 1.3gls stiftet. Fényképezve sport ülésekkel voltak stb stb.

    Odajött két fiatal réti néger :D Mondom akkor mociteto fel. Nem tudom hogy de a szervo kormánymű szivattyú olajtartaly mindent kivettek helyen nagy üresség volt,hátul lökhárító lógott , kormány széle fekete, közepe szürke volt , menetközben kattogott mint az állat azt hittem szétesik , kormánymű úgy kotyogott mintha vertem volna egy fakanalat az asztalhoz, keresztmerevito eltorve ja es ez mellett a tornyoknal gittelve volt valamiert.

    Ezek után elkoszontem mondtam majd egyszer jelentkezek ,beultem barátnőm mondta h ő ismerte őket meg általánosban akkor is mar ezt csinálták 3 autóból egyet 8adasvetelivel stb :) Tehát ennyit a 250-300e közötti swiftekrol.

    Így hogy vettél te is ilyen széria végi tok szép szuzit elgondolkoztam h egy 2003as vagy 4 es hasonló stiftre cserélni mert oké nincs sok gond a lagunaval de nagyon drágák hozza az alkatrészek es sajnálom. Kényelmes mint egy fotel,komfortos halk megy is ha kell de az alkatreszarak kicsit az egekbe vannak plusz némelyik nehezen beszerezhető is plusz az itthoni szerelesrol lelehet mondani mert minden más csavarral van rögzítve stb. Nem úgy mint suzinal hogy 10es villassal fel autót lebontottam. Ez csak felmerült aztán majd kiderül :)

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák