Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz dedike #22583 üzenetére

    mi anno astráért, meg focusért indultunk anno. anya meg a vitarát erőltette, én meg elhesegettem, h suzukiért 4.9M-t nem adok. aztán a fóka is astra is brutál passzentosak. a maiak sokkal kisebbek belül, mint a régebbiek :(

    és igen, azok belül egy fokkal kúltúrabbak. aztán úgy alakult, h a szomszédban volt egy suzuki szalon, bementünk. próbáltam erőltetni az scrosst, h nagyobb a csomitartó. de olyan randa volt belül is, kivül is, ráadásul ugyanolyan hulladék anyagokból volt belül, hogy mondom ezért 4et se adok. 3ért talán, duster ellenében, de 4ért kizárt.

    aztán mondta az eladó, h 4.2ért is meg tudjuk oldani a vityát is. átültem, beállítgattam magamra, és mondom, menjünk egy kört. kajak nem győzött meg. iránytartás nulla, kormány nem áll vissza középre, totál döglött középtartományban, stb...

    aztán jött az ötlet, h mi van, ha némi járatás kell. levadásztam egy 8ezret futott tesztautót, elmentem egy karikát, meggyőzött, ennyi. alkudtam még, tököltünk a színnel két kört, azóta boldogan használjuk. 5e van benne 3 hónap alatt, működésileg egyre inkább a 8at futottra hasonlít.

    ja és már felment a mi téli átlagunk is 6.2re... szóval vitaránál nem 5, hanem inkább 7-8deci plusz a tél. szeptemberi bejáratás alatt közelebb voltunk az 5höz, mint a 6hoz.

    [ Szerkesztve ]

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák