Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNPSP

    aktív tag

    válasz roberto211 #21368 üzenetére

    Nekem a hétvégén volt probléma ilyennel, meg is húzta a baloldali visszapillantómat enyhén. Fogarasi úti OMV-nél kanyarodnék ki, látom balra akar menni egy szürke Polo, indexel is, mondom bemegyek mellé, hiszen én jobbra a Stadionok felé szeretnék majd menni, elfértem simán mellé és a padka közé. Várom hogy elinduljon, addig nem igazán láttam hogy ki jön, troli elé pedig pláne nem szívesen megyek... erre elindul, de jobbra. Az autók kb pontosan egymás mellett voltak, nem volt nehéz dolga az enyémet meghúzni, csak nem tudom minek van a csávónak szeme, tükre? Szépen lehúzott pár csík festékréteget de csak a visszapillantóról, hála istennek és a Pólós szerencséjének.. a poén hogy azonnal le is lassított, de utána rögtön tovább is ment. Tényleg mázli volt, mert egy-két centivel beljebb jön akkor nekem ugrik a pillantó is és szép nyomok lettek volna kb az első keréknél... nem igazán tudom felfogni hogy ezek minek és egyáltalán hogyan vezet(het)nek.

    Nálunk a ház előtti parkolóban egyik nap öten álltunk egymás mellet Swift-esek: négy régebbi (szín szerint sötétkék-fehér-sötétkék-fehér), és egy új. Máskor kettő új Swift állt egymás mellett az egyik cukrászda előtt, jött egy harmadik, no, direkt melléjük állt, pedig volt bőven máshol is hely. A Suzukisok, pláne a Swifttel rendelkezők szeretnek egymás mellé állni? :) Nekem tetszik, olyan mint egy nagy csapat országon belül. Hozzáteszem hogy én általában keresem a többi "társat", lehet hogy csak ezért tűnt fel. :)

    Szerk.: 2014-es Hankook téli gumi, 11e/db áron. Megérné? Szeretnék mindenképp egy korrekt téli gumit, a szerelőnél most ez található. Utána nézve jó választás lehet. Zaj annyira nem zavar, inkább a tapadása a lényeg. Most Debica nyári van, eléggé új állapotú, hazafele hétvégén ahogy kanyarodtam fel esőben az Erzsébet hídra érezhetően kicsit kitolta az orrát.. ideje lenne egy téli verzió is, a hideg is eléggé gyorsan itt lesz/van már, nem akarom kínozni ezeket a gumikat.
    Másik: azt hiszem Heko márkájú szélterelőket vettem 8-9 ezerért előre hátra párban, az elsők tökéletesek, a hatsókkal gond volt, nem lehet eléggé fixen rögzíteni. Suzuki Gyálnál vettem. Most hétvégén a bal hátsó szó nélkül eltűnt, leesett... egy hónapot se bírt. A 4db terelő egyébként jól áll az autónak, ugye sárfogókkal együtt vettem a szedánra. Utóbbi a Suzuminntől, kb 4-5e volt az első és hátsó pár is, ez teljesen megérte.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=

Új hozzászólás Aktív témák