Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Harkovz #20449 üzenetére
ez parádés fogyasztás
nekem most 6,5 körül lesz a sport, de azért meghajtom egyszer kétszer, de szerintem ez kell neki, hogy néha le legyen forgatva.
ma az esp hozott vissza a kanyarból, sajnos nem tapadnak már ezek a gyári 2007-es eagle f1-ek rendesen...
de majd jövőre szerintem kap egy 205/45 r17 kumho ecsta-t. -
Harkovz
aktív tag
válasz Bandus99 #20448 üzenetére
Igen 1.6.Műszer szerint 5,8,kiszámolva 6,2 6,3-ra jön ki szerintem ez is jó,nem szoktam tötymörögni,néha jól meg is hajtom.És ugye ez 4x4-es.Ködlámpa és DLR.Osram LeDriving fog.És kanyarfény is egyben.Drága volt,de megéri nagyon jól néz ki nem a gagyi kategória,erős a ködlámpa funkció is!5 év garancia van rá.Könnyű beszerelni én magam tettem és kötöttem be.
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz roberto211 #20446 üzenetére
Lehet ugyanaz volt mint akit én fogtam ki 1 éve a 4-esen, szintén így tötymörögtünk Üllőig.
-
roberto211
őstag
Na megvolt ma az ósanos teletanki. 31,67l nel kattant tehát elég sokat csal az óra. (6litert minimum ) .
Amit észrevettem de lehet placebo,alsó fordulatszám tartományba jobb viszont hamarabb el is fogy. Nem tudom mi miatt. De jo ez így
Nem tudtam teljesen kipróbálni mert egy buzeráns régi swiftes akkora kacsasort csinált maga mögött a 6oson hogy az agyvérzés kerülgetett. Pedig mindig megfogadom nem jövök a 6oson. És senki nem előzte meg pedig háta mögött volt egy mk4 swiftes. Így kénytelen voltam egészen az érdi körforgalomig kb 50el jönni.
Nem zavartatta magát h mögötte kb 20 auto ment nyugodtan. Na mindegy.Meglátjuk hogy mennyit megyek el az ósan benzinbol.
Ja amúgy szuper 98 ment bele. Savoyahoz álltam be. Rengetegen mennek Auchan kuthoz
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
dnelb
veterán
beallt ma a kuton mellem egy piros sport, korbe volt ragasztva azzal a muanyag el vedokkel.. hat, semmi tekintelye nincs ugy annak a kocsinak, az egesz osszkep bazari lett
-
Mercutio_
félisten
válasz roberto211 #20433 üzenetére
Hogy is mondjam....idővel - jó esetben - fejlődik az ember szépérzéke... (vitara beltér témában)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #20426 üzenetére
"Ja, a vitara meg egy nagy giccsparare, foleg belulrol."
Ez erősen szubjektív. Szerinted giccsparade.. Így mar megfelelőbb lenne.
Amúgy meg szerintem nem ,csak ezt diktálja a piac. Juke,capture,stb mind hasonló.
Hobby crossover aminek a vitara megfelel teljes mértékben.
Nekem bejön kettonosu festéssel nagyon. Belül meg nem tudom nekem nem tűnt giccsnek. Elvan rendezve minden aztan kész.
-
Harkovz
aktív tag
válasz Kornel #20426 üzenetére
Egyetértek.A következő nekem is S-Cross lesz már fontosabb,hogy jól elférjünk majd gyerekekkel is.Szigorúan 4x4-ben.Most a sima SX van ketten elférünk,de családnak szűk,tetőbox segít mondjuk valamit a csomagtéren.Nagyon megszerettem a 4x4-et télen hóesésben kötelező a hegyi kirándulás.Most jöttünk haza a nyaralásról közben átléptük a 100 ezer km.ert.Kapott most Shell Nitro100-at.105 ezernél olajcsere Sustinát kap majd és az előírt NGK gyertyákat.Meghálálja a törődést.Kíváncsi leszek az 1.4 Turbóra.Néha jól jönne egy kicsit több lóerő.
-
Kornel
veterán
válasz batai15 #20424 üzenetére
Csakis m16a.
Elvan 6-7 literbol, minek tobb? (Kevesebb)
Aztan meg pillangozol, amikor kettostomegu, meg turbo, meg magasnyomasu befigyel.
Amikor vettem ansportot, a neppernel allt egy ddis is,azt mondja nem kell az, ideadja meg olcsobban, meg minden.
Mondom persze, nem hulyultem meg
Senkinek nem kellett, honapok alatt, de tenyleg.Ja, a vitara meg egy nagy giccsparare, foleg belulrol.
Aki meg nem ult benne, probalja ki, engem majdnem elkapott a hanyinger.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz batai15 #20424 üzenetére
Nekem a fehér-fekete tetszik. Igy szerintem a legszebb
Hat nem tudom. Azért kisautónak semmiképp sem nevezném. Belefér bőven a családi auto fogalmába. Ültem benne itt a difernel eléggé nagy es még mögöttem is elfért volna egy normál méretű (embejméjetyű ) ember.
Dízelt semmiképp nem vennék. Fiat gyártja bele. Csak benya. 1.6 120le jól mozgatja a kasztnit.
-
batai15
félisten
válasz roberto211 #20423 üzenetére
Kek feher meg arany barna feher nagyon csecse. Ill szvsz a vitara se kicsi a swifthez kepest pedig azt is csaladi kocsinak veszik sokan.. Pedig kis auto elvileg.
Engem a vitaraval kapcsolatba a dizel moci erdekelne hogy mennyire megbizhato . -
roberto211
őstag
válasz batai15 #20422 üzenetére
En megtudnek barátkozni scrossal is formára nekem bejön ,szeretem ilyen "egyedi" formákat de szinten vitarat választanám. Kettonosu festesbe nagyon vagány
Meg amúgy is.
4 embernek az is bőven elég.
Kérdés kinek mi a szempont.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
En meg a vitarat mondom. Lehet belul nagyobb az s cross de annyival rondabb is.
-
addikt
Én minden ellenérvvel szemben az újra szavazok.
1998 óta az 5. Suzukimat használom. Tavaly már azon röhögtünk az értékesítővel, hogy megérdemelnék egy Suzuki jelet tetkónak.... Egyik sem volt meg túl sokáig, de bármikor, bárhová el mertem indulni, s mindig haza is értem. Némi benzin kellett bele, meg a kötelező szervizek.
Jah, és az S-Cross szerintem nagyobb...
Jó szerencsét!
-
Halo
senior tag
üdv!
dilemmázok - tanácsot szeretnék kérni Tőletek!
szóval jövőre van tervben kocsicsere (2000-es gyártású 1,3-as swift, (5 ajtós) glx - igazából még csak 110e van benne - nincsen semmi baja (kopp-kopp) csak annyi, hogy nő a család, és már kezd szűkös lenni...)
Az új Vitarával szemezek... csak, de... most adjak ki új kocsira 4 misi körüli összeget... (GL+) vagy pl. 3-3,5 körül már kapok pl. Mazda 5-öst, 80e km-errel... vagy hasonló árban egy nagyobb kocsit...
az újnál elvileg az árban benne van minden - tehát kihozom a szalonból és lehet vele menni - legalábbis az eladó ezt mondta... - egy használtnál még ott van az átiratás, és az első kötelező minimális autószerelő látogatás, ami 40-100e huf között lehet... (még csak az olajcseréről - levszűrő - klímatisztítás - esetleg egy-két apróságról beszélek...)
A mostani az első eleddig - 2007-ben vettük - a következő autót is legalább 10 évre tervezzük... tehát hosszú távon se kelljen ráköltenem majd ingem-gatyám...
szóval dilemmázok, de rendesen. szerencsére még nem most kell döntenem, csak már az agyrágóbogár duruzsol - igyekszem hát körbejárni a témát - s általatok biztosan kapok még újabb "megvilágítást" is
köszönettel: HaloMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Siriusb
veterán
Fantasztikusak vagytok.
Azért a hasznos ötleteket köszönöm. Nem, nem a palacsintatésztára gondoltam. -
-
Siriusb
veterán
A megmaradt pár deci motorolajjal mit szoktatok csinálni?
-
gerii
addikt
válasz roberto211 #20404 üzenetére
Agip-nál most tankoltam 338-ért.
-
Kornel
veterán
ocsó a nyál
meg is nyomkodtam, most már 6,5-et jelez a BC -
Siriusb
veterán
351 Ft, bocs. Nem tudom, mi van velem.
Vezetőoldali visszapillantó kellett, erre jobb oldalit kértem. És most még a 40 fok melegre sem tudom fogni, hogy hülye vagyok... -
Motion_Blur
félisten
És 329 lesz holnaptól
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Siriusb
veterán
válasz Motion_Blur #20402 üzenetére
WagonR+, 2003-as. Nekem bejött az az EVO, másfél tanknyi után végleg kialudt a check engine lámpa, s azóta sem jelzett. Egyébként meg valószínűleg lambda szonda lett volna, ami nem 2 forint.
Szóval az adalékok miatt megéri néha EVO-t tenni bele.(#20401) Krisztián
Uhhh, az szép.
Mondjuk a "kötelező" szervizen kívül nemigen kellett költeni a kocsira, szavam sem lehet. Nagyobb tétel volt még az alvázvédelem, de hosszútávon az is megéri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával