Új hozzászólás Aktív témák

  • Hego

    tag

    válasz meroly #17074 üzenetére

    Mondanám, hogy igazad van, de sajnos nem pont így van.. A konstrukció az jó, csak sajnos 10-ből 9 el van használva. A jobb állapotú példányoknak meg kitartják az árát.. Persze eladni szinte lehetetlen annyiért, mert akkor már vesz valaki egy 'autót'.
    Az meg hogy városban használni a legjobb? Háát, az én kocsim országúton érzi magát elemében.. Hármasban bőven 100 fölé lehet pörgetni szóval előzni nem nehéz.. A negyedik és ötödik sebességi fokozat pedig olyan hosszú, hogy 2-3 literrel kevesebbet eszik országúton mint városban. Más kérdés hogy 90 fölött olyan zaj van, hogy hosszú útra nem indulsz vele.. Viszont városba meg a hosszú negyedik miatt kényelmetlen használni.. 50 alatt szinte semmit se gyorsul, úgyhogy egy négysávos úton 40-60 közt haladni azt jelenti, hogy állandóan váltogatnod kell.. Vagy bevágnak eléd. És nem csak azért mert lassú vagy, hanem mer 'ó a fos szuzukit megelőzöm'

    Szóval én inkább azoknak ajánlanám akiknek kell egy autó, de nem akarnak sokat közlekedni vele. Azt viszont olcsón és úgy hogy ne kelljen attól félni, hogy nem indul..

    i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti

Új hozzászólás Aktív témák