Új hozzászólás Aktív témák

  • divot

    veterán

    válasz Jam-Master J #1620 üzenetére

    Én meg ma nyüstöltem két órán keresztül egy gyönyörű fekete 1,5GS-t. :D

    Érdekes a VVTI motor: 4000-ig elég lusta, akkor viszont feléled, és beleprésel az ülésbe (enyhe költői túlzás ;)). Az ótópályán 120-án, 5000-es fordulatnál kapcsoltam az ötödiket (tesztautó rulez :DDD), és nagyon szépen gyorsult tovább. 187 volt a vége.

    Ami neken nagyon szokatlan volt, hogy nem hallani az index kattogását, ezért néhányszor raftafelejtettem. :F De ezt majd úgy is megszokom. :) A hat hangszóró olyan jó közepes szinten műxik: nagyon mély sincs, és nagyon magas sem, erős középtartomány. Szerintem ezt sokan ki fogják cserélni, mert nagy a hangszórók helye, szóval oda lehet igazán jó cuccot berhelni.
    Egyébként 130 fölött megjön a motor hangja, de annyira szép, hogy még odalépsz neki. A városban viszont nagyon szépen kiegyenesíti a Demszky-gödröket, alig érezni valamit a szar útból. És a fülkébe sem szűrődik be semmi zaj.

    A legjobb az egészben, hogy ülsz egy Suzukiban, és bámulnak az emberek. :D

    Szerintem az autó nem lesz akkor siker, mint az előd, mert nagyon, de nagyon a fiatalokra van hangolva. Ezt a pörgetős stílust az öregek kifejezetten gyűlölik. Szóval a családos, nyugodt életű régi Swift tulajoknak nem fog bejönni.
    A tuningőrülteknek, meg a nyomulós fiataloknak viszont annál inkább.
    És nekem is. :)

Új hozzászólás Aktív témák