Új hozzászólás Aktív témák

  • Gismo

    addikt

    Nahh mi is mentünk 1 kört az Új Swifttel!
    Nagyon jó kis autó, de vannak hibái és apróságai amik engem (is) idegesítenek!
    Hibái: A csomagtartó ajtó becsukási nehézségekkel küzd! Télleg kétkézzel kell leb@szni h becsukódjon, de a nyitása, azzal a kis elektromos zárral nekem nagyon bejön! A középkonzol nagyon csirke! Anyaga jó, de kinézetre elég siralmas! Főleg a két kijelző nagyon béna! Legalább oat beletehettek volna mint az Ignisben vagy akár az Astra II-ben!
    A következő (szerintem) bénaság az irányjelző és az ablaktörlő kapcsolója! ha ablakot akarnék törölni vele kb 1 motor gézkarjának meghúzásához hasonló műveletet kéne eljáccanom rajta(Nekem nemtetszk!)!
    A másik a motor! Állítólag 102lovas az 1.5-ös(mi azt próbáltuk) éshát érzésre nem megy oan jól mint az Ignisünk! (az csak 99 lovas, de asszem könnyebb!) De az új Swiftnek már csak azértis jobban kéne mennie ÉRZÉSRE!! , mert közelebb ülünk a fődhöz mint az Ignácban! Na mind1! A Fék se olyan jó (Közrejátszhat azis h amit próbáltunk abban még csak 900km voltés sztem még nem volt összekopva!) De óra szerint 130-ra pikkpakk felgyorsult! a másik eszetlen jó része a futóműve! Hát az vmi isteni! Tök kuss van az autóban és siklik az úton, de a gyors kanyarokban sem dől! Úgyhogy SZVSZ ezt jól eltalálták!
    Mind1! Baba a járgány csak ne lenne ien kicsi!

Új hozzászólás Aktív témák