Új hozzászólás Aktív témák

  • Kornel

    veterán

    válasz domojko #10718 üzenetére

    elvileg 5" széles a gyári lemezfelni, én is így tudom. elvileg erre a szerelhető legnagyobb szélesség a 185 mm. az, hogy kicsit ballonosabb lenne, nem érdekel, csak az, hogy menettulajdonságokban, biztonságban, illetve kopásban nem jelent-e hátrányt, hogy a még legszélesebb szerelhető méretet tenném rá?

    ami miatt fontos lenne, az az, hogy szeretnék értelmes keretek közt minél szélesebb gumit felrakni, a jobb úttartás miatt, illetve így nem kellene minimum 60k-t kidobni felnire, nekem bőven jó a gyári lemez is, kinőttem már a nagyzolásból és kivagyiságból.

    ami miatt 4 évszakosban gondolkozok, az az, hogy a gyári nyári conti eco contact gumik mindenképp cserések lesznek, és a fent lévő barum polaris 2 gumik is maximum ezt a telet bírják ki, de jobb szeretném őket minél hamarabb ledobni, fő a biztonság. a sava adapto HP-ról egész jó teszteredményeket olvastam, 2 szezont simán elfutna nálam, és ugye elég sok pénzt megspórolnék vele most, mert kétszer kellene kiadnom kb. 60k-t gumikra, ami együtt már elég sok.

Új hozzászólás Aktív témák