Új hozzászólás Aktív témák

  • Szplöttyy

    senior tag

    Sziasztok!

    Írtam már róla, van a családban egy 2005-ös Suzuki WagonR+ 1.3VVT. 50e km van benne. Most cseréltünk olajat(Valvoline 10W-40), olajszűrőt, légszűrőt, pollenszűrőt. Lenne pár kérdésem:
    Eddig mindig márkaszervízbe hordtuk, ez volt az első eset, hogy nem. Kérdésem az lenne, hogy így 5év és 50e km után, kell-e valamit cserélni, még ezeken kívül?

    Fékbetéteket kell cserélni elöl, tárcsát még nem, kérdés, hogy milyen betétet vegyünk(hűtött tárcsás már) és hogy mennyibe kerülnek kb. Másik, hogy hátul, a dobfék-be vajon mennyire van elkopva a betét. Néztem a szervízkönyvet, kéne valami spéci cucc, hogy leszedjük a dobot. Máshogy meg lehet ezt oldani?

    Hátul a dobfék, elég rozsdás(csak felületi), gondoltam lekéne kenni feketére(vagy piros, sárga :DDD ), de nem tudom mivel, és hogyan.

    Ajtók zsanérjai néha eléggé karistolósan nyílnak, mintha szorulnának. Zsír?Olaj? Illetve, nem is a zsanér, hanem egy ilyen ezüst színű lapos "vas" ami az ajtó belsejéből csúszik ki, mikor az ajtót nyitom.

    Azthiszem, egyelőre ennyi. Előre is köszönöm!

    MOD: Ja, és oldalt, ahol az el ablak kapcsolója van, eléggé koszos a kárpit, kárpittisztítótól, csak olyan lett, mintha lehányták volna. Van esély tisztává, újjá varázsolni?

    [ Szerkesztve ]

    Smoke & Torque

Új hozzászólás Aktív témák